Boxspring kopen?

De beste merken bij Bos Bedden

Het lijkt wel of heel Nederland aan de boxspring gaat. Zo populair zijn de boxsprings tegenwoordig. Eigenlijk is het ook niet zo vreemd. Een boxspring heeft namelijk oneindig veel mogelijkheden en voordelen. Boxsprings liggen heerlijk comfortabel en zien er ook nog eens comfortabel uit. Bij ons vindt u een ruim assortiment met vele mogelijkheden.

Pullman Boxsprings

Grootste assortiment in de regio

De bedden en matrassen van Pullman staan voor comfort en luxe. Dit mooie Nederlandse merk maakt gebruik van een unieke veer-in-veer constructie. De passie, ambacht en precisie vind u terug in de goed afgewerkte boxsprings en matrassen. ‘Een goede nachtrust zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel bij het opstaan’ Wanneer u kiest voor een handgemaakte Pullman, kunt u dit gevoel ervaren en kijkt u er elke dag naar uit om weer in uw eigen Pullman te slapen. Bekijk in onze showroom het complete assortiment van Pullman, waar wij u graag over adviseren.

Pullman vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Auping boxsprings

Ruime studio van 400m2 met het complete Auping assortiment

In de slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Daarom zorgt Auping al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Want een uitgeruste wereld is een betere wereld. In onze ruim 400m2 Auping studio, vind u het complete assortiment van Auping. Met dit ruime aanbod willen we u graag de totaalbeleving van Auping laten ervaren. Laat u inspireren en adviseren door onze collega’s over dit mooie, duurzame merk. Een Auping is maatwerk, handwerk, echt vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Kom het zelf ervaren, laat u overtuigen en wij bezorgen uw Auping bij u thuis.

Auping vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Phillow boxsprings

Een goede dag begint bij een goede nacht

Je slaapt ongeveer 32 jaar van je leven. Je bed is daarom een van de belangrijkste onderdelenvan je leven. Phillow gelooft dat een goede dag begint bij een goede nacht. Een goede nacht heeft voor iedereen een andere betekenis, maar een ding is zeker: goed slapen is maatwerk.

Met persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring in de slaapwereld en de toepassing van onze wetenschappelijke slaapscan bepalen wij wat past bij jouw perfecte nachtrust. Doordat onze bedden volledig te personaliseren zijn naar jouw smaak, lig jij de komende jaren heerlijk te dromen.

AVEK boxsprings

Alle Avek boxsprings zijn bij Bos Bedden te vergelijken & te ervaren

Het Nederlandse merk Avek maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Al sinds 1927 is dit Friese merk op de Nederlandse markt. Met een Avek slaapsysteem haalt u een betrouwbaar bed in huis. Goed voor veel ontspannende nachten. U vindt bij ons de complete boxspringlijn van Avek. Elk bed dat Avek produceert is met zorg en liefde voor het product gemaakt. Ervaar het nu zelf in onze ruime showroom!

Avek vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Cinderella boxsprings

Complete Cinderella lijn aanwezig in onze showroom

Iedere ochtend weer heerlijk wakker worden en het ineens weten: Dát ga ik doen vandaag. Met een Cinderella boxspring wordt elke dag een mooie dag om dromen waar te maken. Stuk voor stuk zijn de Cinderella boxsprings met zorg gemaakt. Maar bovenal zijn ze betoverend mooi met een overweldigend ligcomfort. Leverbaar in zowel een vaste vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar. De drie modellen Pure, Tender en Desire hebben een groot scala aan kleuren en stoffen waaruit gekozen kan worden. Samen met een goede pocketvering matras en een comfortabele topper, gaat u straks genieten van een verkwikkende nachtrust.

Cinderella vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen.

Eastborn boxsprings

Grootste en compleetste Eastborn studio van de regio

Wilt u ook elke dag uitgerust opstaan? Kom dan eens kijken bij onze collectie van Eastborn. Dit stukje Nederlands vakmanschap bestaat al sinds 1959! De Eastborn matrassen en boxsprings zijn voorzien van unieke pocketvering in combinatie met de meest geavanceerde materialen. Op deze manier hebben ze een passende oplossing voor uw slaapwensen. Wij hebben de gehele collectie staan en kunnen u zo alle mogelijkheden laten zien. We gaan op zoek naar de boxspringcombinatie die bij uw slaapwensen past met keuze uit een groot aanbod modellen, stoffen en poten.

Eastborn vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Tempur Boxsprings

Uniek, onderscheidend druk verlagend comfort voor iedereen

Ervaar het gewichtloze gevoel bij de Tempur matrassen in combinatie met de Tempur boxsprings of ledikanten. In beide filialen van Bos Bedden staat het complete Tempur assortiment te wachten op u. Voel en ervaar het comfortabele ligcomfort. Graag denken wij met u mee en adviseren wij u graag wat bij u mag passen. Om zo het optimale slaapcomfort te creëren voor u, uw droombed. Sinds oktober 2022 hebben wij in de beide filialen de nieuwste en complete Tempur studio opgesteld staan. Graag laten wij deze aan u zien en ervaren. Van harte welkom!

Tempur vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal

Technogel boxsprings

Diepe effectieve slaap met 45% verlengen?

Slapen bestaat uit verschillende fases. De diepe effectieve slaap is de belangrijkste fase, waarin we uitrusten en onszelf klaarstomen voor de volgende dag. Deze diepe effectieve slaap kan met de matrassen van Technogel tot 45% verlengt worden. Hoe? Dat lichten wij u graag toe in onze Technogel studio. Als tip van de sluier geven wij alvast aan dat het te maken heeft met de unieke en gepatenteerde gel-laag die op de top van de matras ligt. Deze gel-laag werkt druk verlagend, wat een bijzonder goed ligcomfort geeft bij pijnlijke heupen, onderrug en schouders. Maar het werkt ook nog eens licht verkoelend. Een constante temperatuur wordt gewaarborgd door deze gel, waardoor wij dieper en effectiever gaan slapen.

Technogel vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Magnitude boxsprings

Duurzaam en handgemaakte boxsprings

Magnitude biedt een uniek concept waarbij u zelf uw duurzame droombed kunt creëren. Deze handgemaakte matrassen en boxsprings zijn stuk voor stuk pareltjes die we u graag laten zien. In onze showroom hebben wij 6 boxsprings ruim opgesteld met hierop 12 verschillende matrassen. Ambacht en vakmanschap zijn terug te zien in de goed afgewerkte matrassen en boxsprings. Als kers op de taart hebben wij van Magnitude de Comfort lift staan. Een levensbestendig slaapsysteem met veel toepassingen, maar met de charme van een ‘gewone’ boxspring. We heten u graag welkom in onze showroom om kennis te maken met dit mooie merk.

Magnitude vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Mline boxsprings

Het dagelijkse leven is topsport

Het dagelijks leven is topsport. Dus voor iedereen die alles uit de dag haalt is Mline constant in beweging. Hun motto is niet voor niets: Hoe beter de slaap, hoe groter het effect en de prestatie. In onze mooie Mline studio staan drie 2-persoonbedden opgesteld. Door het druk verlagende traagschuim, wordt er een uniek en bijzonder ligcomfort gecreëerd. De delen van ons lichaam die het meeste uitsteken, zoals onze schouders en heupen, worden op deze manier minder belast. Graag lichten wij u in onze studio toe wat Mline voor u kan betekenen. Wilt u liever niet wachten? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via deze website.

M-line vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen.

Recor MYBED boxsprings

Matrassen gebaseerd op de Man-Vrouw Posturen

Ultiem slaapcomfort aangepast op uw lichaamsvorm, dat biedt Recor Bedding. Recor onderscheidt zich door het aanbieden van matrassen die aangepast zijn op Man-Vrouw posturen. Elk lichaam is anders en ook tussen mannen en vrouwen zijn veel verschillen. Recor blijft in ontwikkeling, door techniek en innovatie verbeteren ze telkens hun producten om ervoor te zorgen dat u nog beter kunt gaan slapen. Ervaar het zelf en maak kennis met 1 van de 4 verschillende duurzame Mybed matrassen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!

Recor MYBED vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Jensen Boxsprings

Scandinavisch slapen zoals het bedoelt is

Heeft u even? Even een moment? Een moment om stil te staan wat slapen eigenlijk voor u betekent. Bent u zich er bewust van wat een goede nachtrust met u doet? Bij Jensen weten ze dit maar al te goed. Inmiddels al 75 jaar zet Jensen alle vergaarde kennis en kunde in om uw nachtrust te perfectioneren. Met een boxspring van Jensen benut u elke seconde van uw broodnodige slaap maximaal om zodoende het beste uit uw dag te halen. Volledig uitgerust wakker worden en u kunt beginnen aan weer een nieuwe actieve dag.

Jensen vind u bij ons filiaal in Nijverdal.

Ergosleep Boxsprings

Meten is weten met de Ergosleep slaapcabine

Tijdens de slaap komen uw lichaam en geest tot rust en kan u zich herstellen om de volgende dag energiek tegemoet te treden. Optimale ondersteuning is daarbij noodzakelijk en dat kan het best met een volledig op uw persoon ingesteld slaapsysteem. Om dat te bereiken meet één van onze adviseurs uw persoonlijke SLAAP-DNA en wordt op basis daarvan uw perfecte bed samengesteld.

Ergosleep vind u bij ons filiaal in Nieuwleusen & Nijverdal.

Somnus Boxsprings

Ja, natúúrlijk

Goede nachtrust is niet zomaar een vanzelfsprekendheid, dat verdient oprecht wel wat aandacht. Somnus heeft slapen tot een kunst verheven en de techniek geperfectioneerd met baanbrekende innovaties. De combinatie van duurzaam natuurlijk vulmateriaal van eigen bodem gecombineerd met het Sensa Intelligent veersysteem is uniek te noemen. Al dit fraais wordt handgemaakt door Britse vaklui die hun werk tot in de puntjes beheersen.

Somnus vind u bij ons filiaal in Nijverdal.

De beste merken

Wij werken graag met de beste en meest bekende
boxspring-merken. Daarom zijn we in staat om u een boxspring van topkwaliteit te leveren.