Showroom Nijverdal

Bos Bedden breidt uit! Vanaf maart 2022 zijn wij ook te vinden in Nijverdal. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan ons tweede filiaal. De opening zal plaats vinden in maart 2022, waarbij we u vervolgens ook daar van harte uitnodigen. Ons filiaal in Nijverdal is te vinden op de kruising van de N35 en de N347. Een mooie zichtlocatie, die niet gemist kan worden. Filiaalmanager Danny Land heet u alvast van harte welkom, om samen met zijn collega’s aldaar hun passie en kennis voor slapen met u te delen in de vorm van een goed advies voor een persoonlijk slaapsysteem.

Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom in Nijverdal. In onze ruime showroom met 2500m2 vind u een ruime collectie bedden en boxsprings en helpen we u graag bij het uitzoeken van de matras die het beste bij u past.

Met zoveel vierkante meters kan het natuurlijk zijn dat u door de bomen het Bos niet meer ziet. Daarom staan onze collega`s Danny en Hans heel graag voor u klaar om u te adviseren. Met hun vele jaren ervaring krijgt u een advies op maat. In een ongedwongen en ontspannen sfeer gaat u met hen door de showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren onze collega`s naar uw wensen, om zo op zoek te gaan naar uw droombed.

Uw droombed kan worden afgemaakt met een heerlijk kussen, een fijn dekbed en een prachtig dekbedovertrek. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment en zult u iets vinden wat bij u past. Op deze pagina vind u alvast een voorproefje van de showroom. Graag tot ziens!