Showroom Nijverdal

Sinds 10 maart 2022 vindt u ons ook in Nijverdal! Naast onze 3.000m2 tellende showroom in Nieuwleusen, waar we al gevestigd zitten sinds 1979, zijn wij nu ook in Nijverdal te vinden met een eveneens 3.000m2 showroom! Ons filiaal in Nijverdal is te vinden op de kruising van de N35 en de N347 aan de Albert Einsteinstraat 11. Een mooie zichtlocatie, die niet gemist kan worden. Wij heten u van harte welkom en delen graag onze passie en kennis voor slapen met u in de vorm van een goed advies voor een persoonlijk slaapsysteem.

Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom in Nijverdal. In onze ruime showroom met 3.000m2 vindt u een ruime collectie bedden en boxsprings en helpen we u graag bij het uitzoeken van de matras die het beste bij u past.

Met zoveel vierkante meters kan het natuurlijk zijn dat u door de bomen het Bos niet meer ziet. Daarom staan onze collega’s voor u klaar om u te adviseren. Met onze ervaring sinds 1979 krijgt u een advies op maat. In een ongedwongen en ontspannen sfeer gaat u met één van onze collega’s door de showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren onze collega’s naar uw wensen, om zo op zoek te gaan naar uw droombed.

Uw bed komt binnen in het magazijn en Erik-Jan neemt dan contact met u op. Erik-Jan komt vervolgens uw bed leveren en monteren. Het enige wat u hoeft te doen is ’s avonds lekker in bed te stappen en u kunt heerlijk gaan slapen in uw nieuwe droombed.

Uw droombed kan worden afgemaakt met een heerlijk kussen, een fijn dekbed en een prachtig dekbedovertrek. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment en zult u iets vinden wat bij u past. Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje van de showroom. Graag tot ziens!

Sfeerimpressie vanuit onze showroom