Showroom Nijverdal

Bos Bedden is uitgebreid! Er is hard gewerkt in Nijverdal en sinds 10 maart vindt u daar onze nieuwste showroom van 3.000m2. Ons filiaal in Nijverdal is te vinden op de kruising van de N35 en de N347. Een mooie zichtlocatie, die niet gemist kan worden. Filiaalmanager Danny Land heet u van harte welkom, om samen met zijn collega’s hun passie en kennis voor slapen met u te delen in de vorm van een goed advies voor een persoonlijk slaapsysteem. Welkom!

Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom in Nijverdal. In onze ruime showroom met 3.000m2 vindt u een ruime collectie bedden en boxsprings en helpen we u graag bij het uitzoeken van de matras die het beste bij u past.

Met zoveel vierkante meters kan het natuurlijk zijn dat u door de bomen het Bos niet meer ziet. Daarom staan onze collega’s Danny, Eric en Hans heel graag voor u klaar om u te adviseren. Met hun vele jaren ervaring krijgt u een advies op maat. In een ongedwongen en ontspannen sfeer gaat u met hen door de showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren onze collega’s naar uw wensen, om zo op zoek te gaan naar uw droombed.

Uw bed komt binnen in het magazijn en Erik-Jan neemt dan contact met u op. Erik-Jan of André komt vervolgens uw bed leveren en monteren. Het enige wat u hoeft te doen is ’s avonds lekker in bed te stappen en u kunt heerlijk gaan slapen in uw nieuwe droombed.

Uw droombed kan worden afgemaakt met een heerlijk kussen, een fijn dekbed en een prachtig dekbedovertrek. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment en zult u iets vinden wat bij u past. Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje van de showroom. Graag tot ziens!