Showroom Nijverdal

Sinds 10 maart 2022 vindt u ons ook in Nijverdal! Naast onze 3.000m2 tellende showroom in Nieuwleusen, waar we al gevestigd zitten sinds 1979, zijn wij nu ook in Nijverdal te vinden met een eveneens 3.000m2 showroom! Ons filiaal in Nijverdal is te vinden op de kruising van de N35 en de N347 aan de Albert Einsteinstraat 11. Een mooie zichtlocatie, die niet gemist kan worden. Wij heten u van harte welkom en delen graag onze passie en kennis voor slapen met u in de vorm van een goed advies voor een persoonlijk slaapsysteem.

Wij van Bos Bedden adviseren al meer dan 40 jaar klanten over hun droombed. Onze showroom is 3000m2 groot en hier vindt u een groot assortiment boxsprings en ledikanten van diverse bekende merken. Onze winkel vindt u in Nijverdal op de kruising van de N35 en de N347 op bedrijventerrein ‘het Lochter’ aan de Albert Einsteinstraat 11. We hebben een passie voor slapen en gunnen iedereen een heerlijke nachtrust. Samen met Jarwin, Jurriën of Cindy gaat u op zoek naar uw droombed. Uw bed komt binnen in het magazijn en Erik-Jan neemt dan contact met u op. Erik-Jan komt vervolgens uw bed leveren en monteren. Het enige wat u hoeft te doen is ’s avonds lekker in bed te stappen en u kunt heerlijk gaan slapen in uw nieuwe droombed.

Uw droombed kan worden afgemaakt met een heerlijk kussen, een fijn dekbed en een prachtig dekbedovertrek. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment en zult u iets vinden wat bij u past. Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje van de showroom. Graag tot ziens!

Maak snel een afspraak via de site, per mail of telefoon of kom langs in onze showroom.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom