"Een dikke 10"

Bos Bedden krijgt van mij een dikke 10. Eerlijk en oprecht, ondanks dat ze ons niet konden helpen, hebben ze wel suggesties gezocht voor ons, zij weten waar ze verstand van hebben...

Jolanda v.D

"Fijn gevoel aan deze winkel overgehouden."

Mooie showroom met veel inspiratie in allerlei stijlen. We kwamen voor een boxspring (dachten we), maar door de mooie presentaties van de bedden viel onze keuze binnen 5 minuten op een 'normale' ledikant. Twee keer op een doordeweekse dag langs geweest, waardoor er uitgebreid de tijd voor ons werd genomen. Fijn gevoel aan deze winkel overgehouden. Nu hopen dat het bed straks net zo mooi staat in onze slaapkamer als in de winkel.

Jacco Mijnders

"Alles naar wens"

Omdat het zo druk was op zaterdagmiddag hebben we ervoor gekozen een andere dag in de week terug te komen. Zodoende zijn wij fijn geholpen door de verkoper. We hebben de tijd gekregen en al onze vragen zijn deskundig beantwoord. Wij hebben bij Bos een bed gekocht helemaal naar onze wensen.

alexander klappe

"Zeker een overweging waard!"

Bezoek op afspraak, klantvriendelijk en goede service. Kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundig personeel.

Ina Vogelzang

"Een aanrader!"

Geholpen door een aller vriendelijkste mevrouw, met een goede kennis van zaken. Enorme collectie, 2 verdiepingen.

JanHerman Buining

"Wat een fijne zaak!"

Ruim en kwalitatief prima assortiment tegen redelijke prijzen en we zijn zeer kundig en vriendelijk geholpen door Frank. We konden op ons gemak zonder enige pressie onze keuze maken. We slapen nu al enige tijd voortreffelijk op onze nieuwe Cinderella boxspring. Blij dat we de moeite hebben genomen om naar Nieuwleusen te rijden!

Sandra Overbeek

"Prima, niets op aan te merken"

Rutger was zeer vriendelijk en informatief . Uiteraard helpt een goede kop koffie en de wijze waarop hij open en eerlijk uitleg gaf over de verschillende mogelijkheden.

Heer/mevrouw Meijers

"Continueren van deze instelling."

De deskundige en open benaderIng van de aanvrager, geen klant! Meedenkend en oplossing gericht. Zich verplaatsend in de positie van de ander: wat zou ik willen als ik in dezelfde situatie zou verkeren. Waardevol advies en bijzondere voorstellen.

Heer/mevrouw Bolt