Auping

Auping Bedden koopt u voordelig bij Bos Bedden

Grootste assortiment Auping Bedden

De bedden van Auping staan garant voor goede ventilatie. Deze luxe bedden van Nederlandse bodem zijn namelijk standaard uitgerust met spiraalbodems, dus ook de boxspring van deze fabrikant heeft als basis een echt Auping spiraal. Er bestaat geen beter ventilerend bed dan een Auping bed. Een open structuur zorgt ervoor dat u altijd fris en uitgerust wakker wordt. Daarnaast kan de spiraal met de meer dan 10.000 drukpunten en gecombineerd met de juiste matras uitstekend de druk verlagen en tegelijkertijd op de juiste wijze ondersteunen. Correcte ondersteuning draagt bij in het moeiteloos draaien wat de bloedcirculatie stimuleert en zorgt voor soepele gewrichten.

Auping matrassen
Auping heeft heel goed nagedacht over de matrassencollectie. Inmiddels zijn de Auping matrassen zover door ontwikkeld dat ze breed zijn toe te passen. Matrassen van Auping zijn geschikt voor zowel de spiralen als de boxspring van dit beddenmerk uit Deventer. Om u te helpen een goede keuze te maken heeft Auping een online matraswijzer. Aan de hand van een 7-tal vragen komt Auping met een persoonlijk advies. Neem de uitkomst mee naar onze showroom waar u de uiteindelijke keuze gaat maken. Kiest u voor de gestoffeerde matrassen met een topper op de boxspring of spiraal dan gaan we voor Auping’s nieuwe matrassenlijn uit Original serie.

Auping Design
En u wilt behalve een goed bed ook een mooi bed, dan zit u met Auping gebeiteld. AVS-support met zijn kwalitatieve eenvoud, de strakke Essential, de eigentijdse klassieker Auronde of een stijlvolle Match en niet te vergeten; Auping Royal. Of bent u van de comfortabele boxspringbedden dan heeft Auping de volgende modellen voor u; AVS boxspring en de nieuwe Criade. Auping helpt u ook online met het samenstellen van een bed of boxspring. Ook de boxspring onder de boxspring, ofwel de Auping Criade is online samen te stellen. Creëer hier uw Auping Criade.

De collectie van Auping

Natuurlijk hebben wij voor u een diversiteit aan bedmodellen opgesteld: Boxsprings, Match, Auronde, Essential en de Royal bedmodellen. En mocht uw interesse uitgaan naar een Auping Demomodel dan kunt terecht op onze Auping Outlet pagina.