Auping Noble

Ervaar nu het nieuwste bedmodel van Auping bij Bos Bedden, de Auping Noble. Een groots en luxueus bed, welke een echte eyecatcher is in de slaapkamer. Gemaakt van duurzaam massief eikenhout. Ontworpen door Johan van Hengel.

Grootste assortiment Auping Bedden bij Bos Bedden

Ruim 135 jaar geleden startte Johannes Auping met het maken van een goed ventilerend bed bedoeld voor een ziekenhuis. De innovatieve Johannes legde toen de basis voor de spiralen en boxsprings zoals Auping dit, ruim 135 jaar later, nog altijd toepast in de huidige beddencollectie. En wat ook gebleven is; Auping huisvest nog altijd in Deventer en loopt nog altijd niet weg voor innovatieve ontwerpen en oplossingen.

Auping houdt enorm rekening met ons nalatenschap en zijn B Corps gecertificeerd. B Corps wil zeggen dat ze het verschil willen maken in de samenleving, voor nu en in de toekomst. Een goed voorbeeld is het Auping Essential ledikant. Een pracht van een ontwerp en alweer 10 jaar op de markt, maar nog altijd een fris model, typisch Auping. De Essential is het eerste ledikant die compleet te recyclen is. Ook de matrassen worden flink onder handen genomen om tot een collectie te komen die nagenoeg circulair is. Circulair betekent dat alle materialen te hergebruiken zijn om er weer een nieuw matras van te maken. Een geweldig mooi initiatief van Auping.

Nog langer op de markt is dé designklassieker ‘Auronde’ van Auping. Een ontwerp uit 1973 en niet weg te denken uit onze showroom. Oersterk gelaagd beuken met functionele aluminium of kleurrijke accenten en leverbaar in een fris kleurpallet. Het is nog steeds een populair meubel. De degelijke en geweldig goed ventilerende spiralen dragen zeker bij wanneer het op de duurzaamheid aankomt.

Het model van Auping is de Noa heeft de iF DESING AWARD 2022 gewonnen, een wereldberoemde design prijs. Het Noa bed is een typisch Scandinavisch ontwerp van de Deense Eva Harlou. Uiteraard herkenbaar als een Auping product wat te zien valt door materiaalgebruik en de toepassing ervan. Een mooi rustig afgerond ledikant met een hoofdbord welke u liefdevol omarmt, dat draagt allemaal bij voor een goede nachtrust.

Naast de ledikanten richt Auping zich ook zeker op de steeds populairder wordende boxspring bedden. En uiteraard heeft Auping ook de boxspring in uitvoering onderhanden genomen. Naast de Original boxspring is de Criade boxspring ontstaan. Een Criade boxspring is verfijnder met de ranke lijnen en het stalen frame. De sfeer wordt gecomplementeerd door de stijlvolle hoofd- en voetborden gestoffeerd met een van de 95(!) verschillende stofkleuren.

Ongekende Auping luxe vinden we in de Kiruna boxspringlijn en het Noble bedmodel. Op en top technologisch vernuft zijn in deze modellen verwerkt. Verfijnde ontwerpen en met oog voor detail en afwerking op het allerhoogste niveau. Op dit niveau acteren is absoluut weggelegd voor het alom bekende beddenmerk uit Deventer. Decennia aan ervaringen die zijn opgedaan komen samen in de modellen van de Kiruna boxspring en het Noble bedmodel.

Auping is zo belangrijk voor ons als slaapspecialist dat nagenoeg de gehele collectie in de showroom beschikbaar is. Wat is er prettiger om al dit moois aan u te kunnen tonen. Graag willen wij met u ons enthousiasme delen en wat is er dan prettiger dat de producten tastbaar zijn en u bevestigd krijgt wat wij u vertellen. Wij zijn er trots op dat wij ons Auping Dealer mogen noemen, een waardevolle aanvulling voor onze showroom.

Hieronder vind u een kleine sfeerimpressie van onze Auping showroom bij Bos Bedden Nijverdal

Sfeerimpressie vanuit onze showroom