Avek

Avek boxspring bedden koopt u voordelig bij Bos Bedden

Al ruim 95 jaar is AVEK een belangrijke producent van ruimtebesparende bedden, boxspring bedden, pocketveren matrassen en bedbodems. AVEK staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. En dat is al die jaren hét uitgangspunt geweest. Elk bed wat AVEK produceert is met zorg en liefde voor het product gemaakt. Dat alles vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap.

Jubileum boxspring Ninety
Boxspring Ninety is de jubileum boxspring: een complete boxspring met een zeer aangename prijsstelling, speciaal geïntroduceerd vanwege het 90 jarig jubileum. Uitgangspunt is de 1927 boxspring en dan uitgerust met de fraaie Ninety achterwand, leesverlichting, uitstapverlichting en een extra dikke geprofileerde topper voor nog meer ligcomfort. Er is al een zeer complete Ninety voor € 2.995,00. Wanneer komt u ‘m bij ons testen?

Avek boxspring assortiment
Uitsluitende de keuze van hoogwaardige materialen garandeert de duurzaamheid en het comfort wat u van een AVEK bed verwachten mag. De combinatie van moderne technieken en de traditionele kennis van het beddenvak maakt dat de AVEK collectie zich weet te onderscheiden. De boxsprings hebben met maar liefst drie verschillende programma’s een prominente plaats in het AVEK assortiment. Het royale drie-laags comfort van deze bedden, bestaande uit boxspring, matras en topmatras, zorgt voor een zeer weldadige slaapervaring. De Noflik boxspring, naar een ontwerp van Hans Daalder, vormt met zijn bijzondere design en samenstelling de top in het AVEK boxspring assortiment.

Boxspring Noflik
Noflik is het Friese woord voor ‘aangenaam, prettig’ en is geïnspireerd op de rust van het Friese land. En geheel nieuw is Boxspring Simmer. De Simmer heeft een geïntegreerde spiraalbodem, en combineert een hoge mate van comfort met een zeer goede ventilatie. Voor fris & fit ontwaken! Een keuze voor een nieuw bed maakt u niet elke dag, maar of het nu gaat om een luxe boxspring, een verstelbare spiraalbodem, of een comfortabele matras: AVEK maakt het beste bed voor U!

Logeerbed
Ruimtebesparende bedden. Logeren? Maar dan wel lekker slapen.
De ruimtebesparende bedden van AVEK zijn hiervoor de ideale oplossing. De bedden onderscheiden zich door hun robuuste uitvoering en goede comfort. Met de bekende dubbeldivanbedden tovert u in een handomdraai een 1-persoons slaapplaats om naar een royaal 2-persoonsbed. Het wentelbed is een perfecte (permanente) oplossing voor kleine slaapkamers, terwijl het dwarsgespannen vouwbed een volwaardig bed is die overal gemakkelijk bijgeplaatst kan worden. Voor alle ruimtebesparende bedden geldt uiteraard dat ze in opgeruimde toestand slechts beperkte ruimte innemen.

Bij ons vindt u de ruimte besparende bedden en uiteraard alle boxspringmodellen van Avek (de 1927 / Ninety / Fier / Sinne / Simmer / Noflik / Stiel).

Avek website

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden