Tempur

Tempur koopt u voordelig bij Bos Bedden

Wat maakt Tempur zo speciaal

Tempur beloofd de slaap van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Altijd en overal ter wereld. Met de unieke eigenschappen van het bijzondere druk verlagende materiaal is Tempur ervan overtuigd dit te kunnen verwezenlijken. Gaat u liggen op een Tempur matras dan ervaart u een magisch gevoel. Een gevoel wat u helpt ontspannen zodat u beter, langer en nog dieper slaapt.

Al meer dan een halve eeuw geleden vonden de NASA wetenschappers het materiaal uit. De oprichters van Tempur hebben destijds meteen ingezien wat een potentie het materiaal te bieden had en zijn het gaan ontwikkelen tot een volledige lifestylecollectie. Een van de eigenschappen van het schuim is de open celstructuur. De druk van het lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeelt over de matras. Hierdoor slaapt u veel meer ontspannen en zijn zenuw- en bloedbanen niet langer belemmerd in het functioneren.

De werking van een visco-elastisch Tempur matras is adaptief. Het reageert op de temperatuur, het gewicht en contouren van uw lichaam. De druk is hierdoor evenredig en u ervaart een compleet gewichtloos gevoel. Tempur matrassen zijn een verstandige investering. Het draagt positief bij aan uw nachtrust en door zijn ongekende duurzaamheid heeft het een levensduur van tenminste 10 tot 15 jaar.

Matrassen

U hebt de keuze uit 4 verschillende matraslijnen met elk een eigen beleving. Allemaal met het kenmerkende Tempur gevoel ontworpen. De matrassen uit de Prima collectie kennen het oude en vertrouwde diepe druk verlagende gevoel. Voor een actievere beleving kunt u kiezen uit de Pro serie. En bent u van het superieure gevoel en soepele comfort, dan kunt u het beste de voeten met de Pro Plus matrassen. Met de ‘One by Tempur’ serie wordt er een uitstapje gemaakt in het stijlvolle Deense design. One by Tempur is voor velen de ideale combinatie van ligcomfort en moderne vormgeving.

Modellen

Niet alleen de perfecte druk verlagende matrassen krijgen bij Tempur de aandacht, ook de stijlvolle kwaliteit komt aan bod. Hebt u het meest ideale matras gevonden, dan wilt u het plaatje compleet hebben met ook een mooi bed in de stof en de kleur naar uw keuze.

Bij Tempur kunt u de keuze maken uit een van de volgende Tempur bed modellen;

  • North. Geïnspireerd op de weidse landschapen en ongerepte natuur van het hoge noorden.
  • Zero G. Moderne luxueuze uitstraling met slimme verstelmogelijkheden.
  • Arc bed. Maakt van uw slaapkamer een elegante comfortzone.
  • One. Kenmerkend Deens design. Uitgekiende minimalistische vormgegeven bed modellen.

Advies

Onze medewerkers staan bol van kennis van de Tempur producten. Met dit merk hebben wij jarenlange ervaring en daarmee kunt u uw voordeel doen. Oprecht deskundig advies van onze medewerkers is wat u kunt verwachten wanneer u een bezoek brengt aan de Tempur studio in een van de Bos Bedden filialen. Wij reserveren graag de tijd voor u. Een afspraak maken? Graag!

Opties en mogelijkheden