Pullman

Pullman koopt u voordelig bij Bos Bedden

Grootste assortiment Pullman boxspring en matrassen

Comfort is altijd het uitgangspunt geweest van Pullman. Vanaf 1850, het begin van de gloriedagen van Pullman treinen en Grand Hotels, zijn comfort en luxe onverbrekelijk aan de naam Pullman verbonden.

Inclusief deskundige montage

Pullman is inmiddels legendarisch geworden en groeide met haar befaamde matrassen- en boxspring collectie uit tot het kwaliteitsmerk van nu. U heeft uw eigen ideeën over de ideale slaapkamer. Die kunt u verwezenlijken bij Pullman. Er is een overvloed aan stijlen, materialen en stoffen waaruit u naar hartenlust kan kiezen. De medewerkers van Bos Bedden zullen zorg dragen voor een deskundige montage van uw Pullman boxspring bij u thuis

Best getest

Silverline matrassen type Premier en Excellence zijn ‘Best Getest’ bij de consumentenbond, een uitstekend resultaat. Deze matrassen kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden een comfort wat veel klanten als bijzonder aangenaam beschrijven. Als derde Silverline matras is er de Luxery.

Pullman Silverline

Er zijn dus drie type matrassen leverbaar in de Silverline collectie die elk weer leverbaar in standaard en firm. Zo kunnen we dus kiezen uit zes Pullman Silverline matrassen in het totaal. Het is erg slim geweest van Pullman om deze zes matrassen wel allemaal in dezelfde hoogte te leveren met dezelfde uitstraling. Welke combinatie we ook maken, aan de buitenkant zijn ze allemaal hetzelfde en zijn de verschillen niet zichtbaar.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden