Pullman matrassen, boxsprings & toppers

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat wij de grootste Pullman dealer van Noord-Oost Nederland zijn. Ervaar het complete assortiment in een van onze showrooms. Wij helpen u graag om tot de juiste keuze te kunnen komen. Van harte welkom in Nieuwleusen & Nijverdal. Dit kan op afspraak of gewoon op inloop, wanneer het u past.

Over Pullman

Pullman is begonnen met haar pocketvering matrassen in het jaar 1858. Inmiddels is het merk uitgebreid tot een volwaardig exclusief assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen en comforttoppers. Het unieke, en daarmee dus het onderscheidende van Pullman, is haar degelijkheid in combinatie met een pocketveringsysteem. Het is opgebouwd in drie series; de Silverline, de Goldline en de Original collectie. Hieronder zullen we elke Pullman serie apart toelichten. Welke serie past het beste bij u? Een vraag die we graag samen met u onder het genot van verse koffie bespreken. In dat informele gesprek brengen wij graag in kaart wat uw slaapwensen zijn en waar wij eventueel rekening mogen houden. Hierdoor kunnen wij een goed advies geven en stellen wij samen uw droombed samen. Dit kan een complete boxspring zijn of bijvoorbeeld alleen matrassen. Deze laten wij u vervolgens ervaren bij ons in de showroom.

Pullman Silverline

De Pullman Silverline collectie bestaat uit drie type matrassen in verschillende hardheden en boxsprings. De Silverline boxsprings zijn, in tegenstelling tot veel andere merken, van rand-tot-rand geveerd. Dat zorgt voor een gelijkmatig comfort. De Silverline matrassen bieden 2 ondersteuningen; een honingraatpocket- of InSide pocketinterieur. Beide interieurs met een specifiek eigen ondersteuning. Alle Silverline matrassen zijn afgedekt met een mix van wol, katoen en zijde voor een fijn bedklimaat.

Pullman Goldline

De Pullman Goldline collectie hebben een soepele eerste aanraking, pas daarna ervaart u de precies juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding door verschillende hardheden en comfortlagen in het matras. Want ook deze lijn van Pullman bestaat uit drie soorten matrassen in verschillende hardheden. De matrassen zijn voorzien van de luxe damast stof en veer-in-veer pocketinterieur voor een stevig maar comfortabel gevoel.

Pullman Original

De Pullman Original collectie bestaat eveneens uit drie soorten matrassen in diverse hardheden en uit een collectie boxsprings. De Original matrassen hebben een unieke Triple Pocket InSide Pocketvering (veer-in-veer-in-veer) en een speciale schoudercomfortzone. Doordat de volledige Pullman Original collectie van rand tot rand geveerd is, heb je over de volledige breedte hetzelfde comfort. Als kers op de taart worden de matrassen afgewerkt met duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor nét dat beetje extra comfort en ventilatie van uw matras.

Pullman historie

Daarvoor gaan we terug naar het jaar 1858. George Mortimer Pullman voorziet treinstellen die voorzien zijn van slaapcoupés van een uniek slaapcomfort. Zevenenvijftig jaar later wordt Pullman wereldwijd de standaard voor ultieme nachtrust in treinen, Grand Hotels en op cruiseschepen. In de jaren erna ontwikkeld Pullman zijn unieke Pocketverensysteem door en in het jaar 1937 heeft Pullman ook Nederland bereikt. Unieke kennis vanuit Amerika waar Pullman begon, wordt overgedragen op de Nederlandse vakmensen. Van een duurzame pocketveer tot de Triple Pocket Inside pocketveer, alles wordt warm ontvangen en breed uitgedragen. Sinds het jaar 2012 wordt Pullman voor 100% ontwikkeld en geproduceerd op Nederlandse bodem. Een oer Hollands product. Sinds 2017 is Pullman alweer 80 jaar gevestigd in Nederland en tot op de dag van vandaag worden de Pullman boxsprings, matrassen en comforttoppers met de hand gemaakt.

Pullman & Bos Bedden

Bij Bos Bedden vindt u het volwaardige assortiment. Omdat we de grootste Pullman dealer van Noord-Oost Nederland zijn, staat Pullman bij ons ruim opgesteld. Er is keuze en dat willen wij graag als echte slaapadviseur aan u laten zien en ervaren. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd, in samenhang met ons 45-jarig bestaan, onze ervaring en zekerheid, u het beste te kunnen adviseren. Dit wordt ook nog eens geoptimaliseerd in een intensieve samenwerking die we hebben met Pullman. Wanneer mogen wij u adviseren? Kom langs met of zonder afspraak. Hieronder vindt u nog enkele sfeerafbeeldingen en ziet u enkele opties en mogelijkheden.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom