Tempur acties

Wat is er dan lekkerder dan een uitgebreid ontbijt op bed, met een goed boek, de dag in alle rust beginnen? Een verstelbaar bed is hiervoor een perfecte oplossing. Upgrade nu gratis je vlakke bed naar een verstelbaar bed! Deze actie is geldig t/m 31-05-2024!

Upgrade gratis van vlak naar verstelbaar!

Kies jij voor de bedden Tempur Arc of Tempur One? Dan kan jij je bed gratis upgraden van een vlakke uitvoering naar een verstelbare uitvoering! Je profiteert van deze upgrade t/m 31-05-2024.

Bij een van onze filialen verwelkomen we je graag voor een gratis kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.  Je bent van harte welkom!

De collectie van Tempur is compleet vernieuwd! Met de nieuwe matrassen ervaar je tot wel 20% meer drukverlaging. Naast de verbeterde matrassen heeft Tempur ook een nieuw bedmodel geïntroduceerd; het Arc® bed.

Dit bedmodel is kenmerkend door de ronde vorm en is met 3 hoofdborden en diverse stoffen helemaal naar je smaak samen te stellen. Probeer ook de nieuwe hoofdkussens van Tempur uit; de bekende ondersteuning maar dan met een koeler jasje!

blank
blank
blank

Voordelen van Tempur

blank 20% meer drukverlaging
blank Minder draaien
blank Wetenschappelijk onderbouwd
blank Bijpassende ergonomsiche hoofdkussens

Voordelen van Bos Bedden

blank Eigen professioneel & ervaren montage team
blank Ruim assortiment in sfeervolle showroom
blank Duurzaam & Milieubewust
blank Alle merken onder één dak
blank Onafhankelijk, Deskundig & Persoonlijk advies
blank Samen uw verwachtingen overtreffen
blank Altijd dichtbij; showroom in Nieuwleusen & Nijverdal

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden