Ergosleep

Meten is weten met de Ergosleep slaapcabine

U bent uniek – Iedereen ziet er anders uit met zijn of haar eigen kenmerken en lichaamzone’s en dat vraagt om een eigen slaapsysteem. Ergosleep biedt u de oplossing door u te meten in de Belevingsstudio. De gemeten waarden in zowel rug- als zijligging worden vertaalt in de afstelling van het gekozen Ergosleep slaapsysteem. Dit kan een boxspring zijn of een lattenbodem gecombineerd met een speciaal ontwikkeld matras uit de collectie van Ergosleep.
Bekijk & lees hieronder verder.

Op maat gemaakt
Nu uw SLAAP-DNA bekend is kan uw bed ‘op maat’ gemaakt worden. Helemaal op maat van uw lichaam, maar ook van uw stijl, omdat goed slapen niet alleen afhangt van wat uw lichaam vraagt. Die unieke combinatie van persoonlijke comfort en esthetische schoonheid geeft u alles wat nodig is voor de perfecte nachtrust.

De configurator
Om tot mooie keuzes te komen staat er in onze showroom de online configurator, ook wel slaapcabine genoemd. Hierin kunt u uw slaapkamerruimte nabootsen. Alle mogelijkheden voor uw nieuwe bed zijn met dit handige systeem naar hartenlust te combineren en te proberen. Welk model hoofdbord past bij u en in welke kleur, gecombineerd met het ene pootje of juist de andere. Laat u inspireren en ga los met de configurator. Ontwerp een bed naar uw wensen en laat uw dromen uitkomen.

Vrij van zorgen
Voor ons is het vanzelfsprekend dat uw nieuwe Ergosleep bed of boxspring bij u thuis wordt afgeleverd. Onze eigen monteurs zijn zeer ervaren en zullen uw aankoop vakkundig plaatsen en afstellen. En dat is een hele zorg minder.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden