Ergosleep

Meten is weten met de Ergosleep slaapcabine

U bent uniek – Iedereen ziet er anders uit met zijn of haar eigen kenmerken en lichaamzone’s en dat vraagt om een eigen slaapsysteem. Ergosleep biedt u de oplossing door u te meten in de Belevingsstudio. De gemeten waarden in zowel rug- als zijligging worden vertaalt in de afstelling van het gekozen Ergosleep slaapsysteem. Dit kan een boxspring zijn of een lattenbodem gecombineerd met een speciaal ontwikkeld matras uit de collectie van Ergosleep.
Bekijk & lees hieronder verder.

Over Ergosleep

Ieder mens is uniek! Vanuit deze overtuiging gaan wij met Ergosleep altijd op zoek naar het meest gepersonaliseerde en ergonomische slaapsysteem dat bij u past! Door deze unieke manier van werken, behalen wij de meest comfortabele en ergonomische nachtrusten. Geen druk meer op schouders en heupen. En de perfecte ondersteuning in de onderrug. Ergosleep wordt gemaakt door echte vakmensen. Met de hand vervaardigd in België in ateliers in Maldegem en Harelbeke. Niet alleen vakmanschap, maar ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo worden de Ergosleep producten gemaakt volgens Eco-design richtlijnen. Dit zodat deze producten ook later gemakkelijk recyclebaar zijn.

Het Slaap-DNA®

In onze Ergosleep® belevingsruimte wordt in 10 minuten een Digitale Nachtrust Analyse (DNA) gemaakt van jouw lichaam. De belevingsruimte maakt een meting van je rug- en zijligging. Deze druk- en steunpunten-analyse is de basis van jouw persoonlijk Slaap-DNA®. Het resultaat: precies zien waar je ruimte kunt gebruiken, maar ook waar juist steun wenselijk is. Het Slaap-DNA® omvat zowel een advies voor de instelling van de bedbodem als een matrasadvies.

Benieuwd hoe de bodems en matrassen van Ergosleep® opgebouwd zijn? Dat kun je hieronder vinden.

De bodems van Ergosleep

Het unieke van Ergosleep is dat de ondersteuning echt de basis is. Dat is dus ook waarom wij bij Ergosleep beginnen bij de bodem, de basis van uw slaapcombinatie. Hierbij houden we rekening met uw gewenste ondersteuningsniveau; Ergosleep biedt 3 soorten ondersteuningniveaus aan in zowel de boxspring- als de lattenbodem.

Ondersteuningsniveau 1
Bij Ondersteuningsniveau 1 gaan we uit van een vooringestelde, geprofileerde bodem. Deze instelling is het standaard Slaap-DNA® profiel. Niveau 1 is de “instapcategorie” van de geprofileerde bodems en heeft dus een vaste, niet aanpasbare instelling. Maar in vergelijk met een vlakke (ongeprofileerde) bodem is duidelijk merkbaar voor de schouders en de algehele lighouding.

Ondersteuningsniveau 2
Bij Ondersteuningsniveau 2 gaan we uit van een deels instelbare, geprofileerde bodem. Deze instelling is aan te passen op de belangrijkste zones van het lichaam; namelijk de schouders en heupen. Dit in lijn met jouw Slaap-DNA® profiel. Hierdoor kunnen we de bodems nog beter aanpassen naar jouw lichaam.

Ondersteuningsniveau 3
Bij Ondersteuningsniveau 3 gaan we uit van een volledig instelbare, geprofileerde bodem. Over de gehele lengte van het slaapsysteem is de instelling aan te passen. Volledig in lijn met jouw Slaap-DNA® dus.

Twijfel je over welke ondersteuningsniveau het beste bij jouw wensen en budget past? Kom langs in een van onze winkels!

De matrassen van Ergosleep

De matrassen van Ergosleep zijn uniek, in die zin dat het hoofdzakelijk comfort toevoegt aan je slaapsysteem. Immers; de ondersteuning haal je bij Ergosleep uit de bedbodem (lattenbodem of boxspring). De matrassen zijn onderverdeelt in Pocketveer-matrassen en Latex-matrassen elk in 2 soorten van ondersteuning en 3 soorten van flexibiliteit, weer geheel in lijn met jouw Slaap-DNA®. Binnen de Pocketveer- en Latex-matrassen is er keuze in verschillende hoogtes & materialen in het matras, dit zodat je een matras kunt kiezen rekening houdend met je wensen en budget.

Handig om te weten!Alle Ergosleep matrassen zijn voorzien van een hulpmiddel voor het keren van de matrassen; bij elk handvat zit een kleur met symbool, verdeelt over Lente, Zomer, Herft en Winter. Zo weet je altijd welke kant je het matras op moet draaien én keren zodat je de optimale levensduur uit het product haalt.

Ergosleep en Bos Bedden

Al enkele jaren werken Ergosleep en Bos Bedden intensief samen. Met als resultaat dat we (in alle bescheidenheid) erg veel mensen comfortabel en ergonomisch fijn mogen laten slapen. Graag gaan wij de uitdaging ook met u aan om u gezond te laten slapen. Gepersonaliseerd slapen, hoeft niet duur te zijn. Al vanaf € 3.850 euro (in afmeting 180×200) kunt u gepersonaliseerd slapen! In onze beide winkels hebben wij de nieuwste technologie staan, waar wij uw unieke slaap DNA meten. Aan de hand van deze meting, gaan wij uw persoonlijke bed samenstellen. De keuze is daarbij volledig aan u, wij adviseren u graag, zodat we het maximale uit uw budget kunnen halen voor goed en gezond slapen.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom