Recor Bedding

Recor Lattenbodems koopt u voordelig bij Bos Bedden

Recorbedding is een fabrikant van de traditionele lattenbodem maar één die wel met de tijd meegaat. Prima kwaliteit met een goede opbouw van relatief eenvoudig tot luxe uitvoeringen met veel ‘instelmogelijkheden’. Lattenbodems zijn breed inzetbaar en goed te combineren met de zowel latex matrassen, HR schuim, drukverlagend schuim en de pocketveren uitvoeringen. Lattenbodems laten zich makkelijk monteren in bijna alle ledikanten en worden in mindere mate als ‘stand alone’ geplaatst.

Corrigerend vermogen
De toegevoegde waarde in het lig-comfort is vooral merkbaar in combinatie met de matrassen met een schuim interieur zoals de latex en de HR-schuim. Het corrigerend vermogen van een lattenbodem is dan goed merkbaar en is een belangrijke verbetering in het comfort van de matras wat u ervaart. Een belangrijke meerwaarde dus wat wij niet mogen onderschatten.

Nieuwe Technologie
De laatste ontwikkelingen bij Recor Bedding zien we terug in de MYBED interactieve lattenbodem. Een inventieve oplossing zorgt ervoor dat de lattenparen met elkaar communiceren. Het gevolg hiervan is dat lattenparen omhoog komen of juist zakken op de plaatsen waar dat nodig is. Uiteindelijk is het resultaat een nog betere correctie van uw lichaam wat er toe bijdraagt dat u makkelijker kunt ontspannen.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom