Technogel Boxsprings, matrassen en hoofdkussens

Complete assortiment Bij Bos Bedden

Een goede nachtrust is onontbeerlijk, voor iedereen. Een goede nachtrust kan het verschil maken, het maakt ons een ander mens. Na een nacht slapen wakker worden vol met energie. Voelbaar positiever beginnen we vervolgens aan onze prachtige mooie, nieuwe en inspirerende dag. Bij Technogel worden wij extra gestimuleerd en krijgen wij letterlijk een extra “duwtje” in de rug. Hoe? Door de unieke en gepatenteerde gel-laag die zich als toplaag op iedere Technogel matras en hoofdkussen bevind. Door deze gel-laag, die ook nog eens een druk verlagende werking heeft, wordt een ultiem en stabiel slaapcomfort gecreëerd.

Matras opbouw
Technogel matrassen zijn opgebouwd uit lagen kwalitatief hoogwaardig schuim met als toplaag de unieke en gepatenteerde gel. Deze bijzondere gel-laag past zich geleidelijk in alle richtingen aan. Wij noemen dit 3D-vervorming. Iedere contour van ons lichaam wordt hierdoor druk verlagend ondersteund. Het past zich aan als het water. Geen druk, geen pijn en geen zorgen. Een fantastisch huwelijk van comfort en ergonomische steun. En niet te vergeten: de koele ervaring, dat is een sensatie op zich. De thermische geleiding van Technogel is opzienbarend te noemen. Ons lichaam stoot warmte af. De warmte wordt gedurende de gehele nacht op een bijzonder effectieve manier afgevoerd. Hierdoor verkeren wij de hele nacht met een constante temperatuur op dit matras. Iets wat stimulerend is voor een constante en goede nachtrust. Het blokkenpatroon zorgt voor een betere ventilatie en ademend effect.

Tijk – Matrashoes
Ieder matras wordt geleverd met een afritsbare tijk. Afhankelijk van het type Technogel matras, kan gekozen worden voor zowel zomer als winter-tijk, maar ook enkel de zomer-tijk. Kenmerkend is dat deze hoezen afritsbaar en wasbaar zijn tot 60 graden, wat deze matras ook nog eens hygiënisch maakt. Er worden hierbij geen concessies gedaan op de kwaliteit, maximaal 60 graden wasbaar betekend het behoud van een perfecte pasvorm voor deze Technogel matras.

Garantie
Goed om te weten is dat deze matrassen geleverd worden met maar liefst 15 tot 20 jaar garantie! We mogen dit wel als uniek omschrijven. Deze duurzame Technogel matrassen hebben een bijzonder onderscheidend ligcomfort en zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Dit resulteert zich in een duurzaam matras wat een investering is voor uw lichaam en nachtrust. Met een bijpassende prijsstelling die garantie waarborgt voor kwaliteit & duurzaamheid. De matras Soffio en Piacere hebben een garantie termijn van 15 jaar. De Levante en Estasi hebben een garantie termijn van 20 jaar.

Technogel Studio bij Bos Bedden
Bij ons treft u een volwaardige Technogel studio. Dit houd in dat het hele assortiment van Technogel opgesteld staat. Alle Technogel matrassen kunnen bij Bos Bedden ervaren worden. Graag lichten wij u toe welk matras wat voor u kan betekenen. Een goed bed/matras is wat bij u moet aansluiten. Dit gaat niet op basis van theorie. Vandaar dat wij het als Bos Bedden zijnde belangrijk vinden dit u toe te lichten in onze winkel. Samen met uw bevindingen en onze kennis zouden wij graag op zoek willen gaan naar het beste voor u.

Soorten Technogel matrassen:
Technogel heeft vier verschillende matrassen in haar assortiment met elk een verschillende souplesse. Onderstaand lichten wij alvast in grote lijnen toe welke matrassen er zijn en wat hun onderscheidende punten zijn. In combinatie met uw bezoek aan onze showroom en een gesprek gaan wij graag samen met u opzoek naar het passende matras voor u als individu. Dat laatste is belangrijk, de “One size fits all” matras is namelijk tot op heden nog niet gevonden.

1) Technogel matras Soffio

De Technogel Soffio matras is opgebouwd vanuit duurzaam ademend HR koudschuim. Voorzien van symmetrisch geplaatste ergonomische uitsnijdingen. Hiermee is er een mooie schouder- en bekkenzone gecreëerd voor een effectieve ondersteuning. Op de bovenzijde van de matras is een 1 centimeter toplaag bevestigd met Technogel. De matras heeft een hoogte van 21 centimeter en kan voorzien worden van zowel een zomer als winter tijk. Dit matras is leverbaar vanaf € 1.149,- in de maatvoering 70/80/90×200 cm.

2) Technogel matras Piacere

De Technogel Piacere matras is de opvolger van de Soffio matras. De opbouw van deze matras begint bij een mooie laag Hybrid Foam met symmetrische en ergonomische uitsnijdingen in zowel de schouder als bekkenzone. Met als doel een zachtere en complete ondersteuning te bieden aan de contouren van ons lichaam. De tussenlaag betreft een eco-vriendelijk en duurzaam schuim op basis van plantaardige oliën. De toplaag betreft een omranding van duurzaam HR koudschuim met daarin (EEN) 1 centimeter hoge Technogel laag. Ook dit matras kan geleverd worden met zowel een zomer als winter-tijk en is leverbaar in de souplesses Medium & Firm. Deze matras is leverbaar vanaf € 1.449,- in de maatvoering 70/80/90×200 cm.

3) Technogel matras Levante

De Technogel matras Levante is een matras die een extra diepe schouderzone heeft. Wanneer we last hebben van onze schouders, en/of brede schouders hebben en veel op onze zij willen liggen, dan is dit matras extra interessant. Doordat de schouders in dit matras extra goed wegvallen, wordt deze in combinatie met ook nog eens de drukverlagende gel, minder belast. Een ontlasting van de schouders, waardoor we prettiger liggen en daardoor minder tot geen pijn zullen ervaren bij de schouders. Dit matras heeft een hoogte van 25 cm en is net als de Estasi voorzien van een 1,7 cm. toplaag van Technogel. Beschikbaar in twee hardheden: Medium en Firm. De garantie op deze Levante matras bedraagt 20 jaar.  Dit matras is leverbaar vanaf 1.699,- waarbij de matras voorzien is van zowel een zomer als winter-tijk.

4) Technogel matras Estasi soft, medium en firm

De Technogel Estasi matras heeft een uniek en ergonomisch ontwerp. Het matras is opgebouwd vanuit verschillende zones, waardoor de uitstekende delen van ons lichaam ruimte hebben om weg te vallen in dit matras. De Estasi matras heeft een hoogte van 25 cm. De toplaag van deze matras betreft een 1.7 cm. dikke laag van Technogel en kan voorzien worden van zowel zomer en winter-tijk. Dit kwalitatief hoogwaardige matras is leverbaar vanaf € 1.899,- en leverbaar in drie hardheden: Soft, Medium en Firm.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom