Eastborn Boxsprings & Matrassen

Bij Ons vind u het brede aanbod van Eastborn. Alle type boxsprings van Eastborn staan opgesteld bij ons in de showroom. Net als de Eastborn boxsprings, vind u bij ons ook de Eastborn matrassen en toppers. Hieronder vertellen wij u graag wat meer over Eastborn. Eastborn bekijken & ervaren? kom vrijblijvend langs, of maak een afspraak.

Over Eastborn

Eastborn is in de jaren vijftig begonnen in Vroomshoop, met het maken van Matrassen. Tot op de dag van vandaag waar nog steeds de fabriek staat. Inmiddels is de fabriek sterk gemoderniseerd, waar elk Eastborn product zoals boxsprings, matrassen en toppers nog steeds met de hand worden gemaakt. Eastborn staat voor passie voor de perfecte nachtrust. Wij willen dat jij iedere dag uitgerust opstaat, vol met energie. Eastborn heeft haar collectie in 2023 volledig vernieuwd. Het actuele assortiment van Eastborn vind je dan ook bij Bos Bedden.

Boxsprings

Eastborn heeft een compleet nieuwe collectie boxsprings! De nieuwe, eigentijdse collectie, bestaat uit 6 verschillende looks; van retro tot modern en alles daartussenin. Er is dus altijd wel een look die bij jou past. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een vaste- en verstelbare uitvoering met diverse poten en stoffen. Behalve de nieuwe looks van de boxsprings is er ook ruime keuze in het comfort; ga je voor het ‘gewone’ witte matras of voor een colour-uitvoering met topmatras? De matrassen zijn te kiezen in een soepele en een stevige uitvoering. Met het juiste topmatras maak je het comfort helemaal af.

Je ontvangt op de nieuwe collectie ook €300,- voordeel als je een complete set samenstelt!

Matrassen

Eastborn Q-serie matrassen

Een Eastborn matras is er voor iedereen. Voor iedere slaaphouding en voor ieders slaapklimaat. Wanneer je nu een rug- buik- of zijslaper bent, het snel warm of juist snel koud hebt; de Eastborn Q-serie matrassen bieden voor iedereen een oplossing. Door de Advanced Pocket-interieur van de Q4000-serie kun je makkelijk draaien in bed en ervaar je een stabiele ondersteuning vanuit het matras. Deze serie matrassen zijn tevens voorzien van een extra soepele schouderzone. Voor het comfort & klimaat is er keuze uit 3 comfortlagen; Comfortschuim, Latex en Graph’In. Wil je weten welk comfort en klimaat het beste bij je past? Kom langs in een van onze showrooms en laat je adviseren!

Topmatrassen

Naast de brede collectie in boxsprings en matrassen biedt Eastborn ook 6 verschillende topmatrassen aan. Bij de topmatrassen wordt er rekening gehouden met het bedklimaat en comfort door de verschillende materialen; Comfortschuim, Latex en Graph’In. Naast de keuze voor het materiaal biedt Eastborn nu ook keuze in de uitvoering van het topmatras met de One tijk en de Next tijk. Wil je nét dat beetje meer comfort en uitstraling? Kies dan voor de Next-serie; deze zijn blind genopt en rijk gewatteerd voor een nog hoger comfort. Nieuwsgierig geworden? Maak meteen een afspraak om het in een van onze showrooms te ervaren!

Eastborn historie

Rinus Mostert heeft in de jaren vijftig een matrasfabriek in Amsterdam en met succes. Een van zijn zoons heeft deze over genomen en voor zijn andere zoon heeft Rinus Mostert een nieuwe matrasfabriek geopend in Vroomshoop, het oosten van Nederland. Eastborn is daarmee geboren, in het oosten van Nederland. Vandaar ook de naam Eastborn, in het Nederlands vertaald: in het Oosten geboren. Tot op de dag van vandaag wordt elk product van Eastborn met de hand vervaardigd in Twente. Dit om de kwaliteit te waarborgen, maar ook omdat Nederland zoveel moois te bieden heeft. Inmiddels telt de Eastborn fabriek een omvang van 20.000 vierkante meter en is sterk gemoderniseerd. 100% Nederlands fabricaat met passie voor de perfecte nachtrust vinden elkaar bij Eastborn.

Eastborn & Bos Bedden

Het volwaardige assortiment van Eastborn vind je bij Bos Bedden in zowel Nieuwleusen als Nijverdal. Met elk een showroom van 3.000m2 vind je alles onder één dak. Ons voordeel? Bos Bedden bestaat al 45 jaar. Met haar omvang, kunnen we veel laten zien en laten ervaren. Met één van onze slaapadviseurs gaan wij graag op zoek naar jouw droombed. Van harte welkom op afspraak of kom gewoon binnen lopen wanneer het jou past.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden