• Merken


 • Uitgerust en fris uit bed? Dat is al mogelijk vanaf € 1.995,00

  Je ziet het langzaam licht worden langs de gordijnen van je slaapkamer. Even kort uitrekken en de nieuwe dag kan van start. Je barst uit je voegen van de energie met een fris hoofd en een uitgerust lichaam. En wat heb je ervoor nodig om zo je dag te kunnen beginnen? Een Eastborn Ruby boxspring. Een pracht van een bed die je lichaam perfect ondersteunt, zowel voor de rug- als de zijslaper. Lekker comfortabel veerkrachtig met een prima ligcomfort. En nu ook nog eens met een set voordeel van maar liefst €300,00. Dat geeft je extra energie.

  Daarom kan een Ruby boxspring van Eastborn ook niet ontbreken in de grote collectie Eastborn boxspring bedden bij ons in de showroom. Kom je binnenkort bij ons kijken? Dan bespreken we samen alle opties van de Eastborn Ruby boxspring.

  Deze boxspring set is ook leverbaar in de elektrisch verstelbare uitvoering vanaf €3.495,00

  Welke Eastborn matras past nou het best bij u?

  Eastborn Q-serie matrassen

  Bij Eastborn Q matrassen valt er wat te kiezen. Bent u zij-, rug of misschien buikslaper dan is er een matras beschikbaar. De basis van alle matrassen wordt gevormd door een 7-zone advanced pocketveren interieur in een soepele of stevige uitvoering. Deze veren worden gecombineerd met een laag Comfortschuim, Latex of uitmuntend ventilerende Vivid-foam. Met de pocketvering wordt in de Q6000 serie nog een trucje uitgehaald wat zorgt voor een subtiele ondersteuning en net wat ander karakter. In onze ruime Eastborn slaapstudio hebben wij de voorbeelden en alle matrassen liggen. Wij kunnen u alles laten zien en proef liggen is dan gelijk een verstandige mogelijkheid. Dat u hierbij advies nodig hebt vinden wij vanzelfsprekend. Bij ons bent u dan aan het juiste adres, wij zetten graag al onze kennis en ervaring in voor u.

  HYBRID SERIE

  H-serie matrassen

  Fit en actief de dag doorkomen begint met goede nachtrust. Drukverlagend slapen. Hier wordt vooral naar gevraagd door mensen met lichamelijke, spieren gerelateerde,  klachten. De traditionele traagschuim matrassen hebben naar kenmerk. Om de drukverlagende eigenschappen te krijgen en zich goed naar het lichaam te kunnen vormen neemt het traagschuim de lichaamswarmte op en houdt deze vast. Daardoor kan het warm worden in bed, een onaangename ervering.

  Daar hebben ze bij Eastborn de oplossing voor gevonden, de H-serie. De H staat voor Hybrid. De matrassen vormen zich snel en eenvoudig aan de contouren van je lichaam, waardoor je het gevoel krijg dat je zweeft. De matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen die zorgen voor het drukverlagende effect. Als comfortlaag wordt Graph’In gebruikt, een ‘exclusief Eastborn’ materiaal. Graph’In heeft niet alleen drukverlagende eigenschappen, maar zorgt ook voor ultieme ventilatie, warmte- en vochtregulatie. Ook is Graph’In te verkrijgen met een breeze finish voor extra verkoeling. Eindelijk de ideale combinatie van drukverlaging met een prettige klimaatbeheersing. Dit alles draagt bij aan een optimale nachtrust.

  Geniet van een optimale nachtrust

  De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 veren per m2. Thermisch gehard zodat u zich zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid van de pocketveren. Dit zorgt voor een optimale diepe slaap en je zult fitter ontwaken. De hoogte van de matrassen en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap. De matrassen zijn verkrijgbaar in white en colour. Bovendien ontvang je bij aankoop van een matras uit de H-serie een uitnodiging voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek, waardoor je één jaar extra garantie krijgt.

   

  EASTBORN BOXSPRINGS

  Eastborn Boxsprings koopt u voordelig bij Bos Bedden.
  Eastborn boxsprings, het slaapt toch beter. Een boxspring van Eastborn staat niet standaard op u te wachten. Nee, u stelt hem helemaal zelf samen net naar gelang wens en behoefte. Van materiaalkeuze tot kleur van afwerking tot techniek, in uw stijl voor uw perfecte slaaphouding. Gemaakt in Oost Nederland in Vroomshoop om precies te zijn.. De Eastborn customizers laten al uw dromen uitkomen, nou ja bijna alle. Daag ze maar uit.

  Keuzes, keuzes, keuzes bij Eastborn.
  De basis van uw nieuwe bed is een boxspring, leverbaar in twee hoogtes. Daarop kiest u uit één van de matrassen, al of niet in een meubelstof gestoffeerd en eventueel gecombineerd met een comforttopper. Uiteraard kiest u een mooi hoofdbord passend bij uw eigen stijl. Een breed aanbod aan stoffen maakt dat de sfeer volledig aansluit in eigen woning. U wilt natuurlijk wel dat uw eigen bed onderdeel is van uw huis zodat u zich ook echt thuis voelt. Al die keuzes zijn trouwens wel weer overzichtelijk, we willen voorkomen dat u wakker komt te liggen van een overdaad aan mogelijkheden.

  Matrassen en toppers
  De Eastborn collectie bestaat uit 8 matrassen welke u naar wens kunt combineren met een comforttopper. In combinatie met een comforttopper
  worden matrassen vrijwel altijd in de kleur van de boxspring gestoffeerd. Gebruikt u geen topper dan komen er ‘nomale’ matrassen op te liggen.
  Dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken snappen wij maar al te goed. Wij helpen u graag en nemen daar ook de tijd voor om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een fijne comfortabel Eastborn boxspring.

  Show more
  Opaal
  Show more
  Eastborn-Arhus-020
  Show more
  Eastborn-Arhus-091
  Show more
  Eastborn-Bergen-140
  Show more
  Eastborn-Bergen-174
  Show more
  Eastborn-Blossom-137
  Show more
  Eastborn-Blossom-142
  Show more
  Eastborn-Facet-276
  Show more
  Eastborn-Facet-289
  Show more
  Eastborn-Fair-099
  Show more
  Eastborn-Fair-101
  Show more
  Eastborn-Lund-020
  Show more
  Eastborn-Lund-090
  Show more
  Eastborn-Moss-266
  Show more
  Eastborn-Moss-296
  Show more
  Eastborn-Park-032
  Show more
  Eastborn-Park-057
  Show more
  Eastborn-Slim-095
  Show more
  Eastborn-Slim-124
  Show more
  Eastborn-Slope-005 2
  Show more
  Eastborn-Slope-023
  Show more
  Eastborn-Square-109
  Show more
  Eastborn-Square-129
  Show more
  Eastborn-Straight-073 2
  Show more
  Eastborn-Straight-093
  Show more
  Eastborn-Stripe-156
  Show more
  Eastborn-Stripe-172
  Show more
  Eastborn-Wood-173
  Show more
  Eastborn-Wood-175


 • Informatie aanvragen   • Topkwaliteit
   • Altijd scherpe prijzen
   • Zeer grote showroom
   • Alle grote merken
   • Hoge klanttevredenheid
   • CBW Garantie