GRATIS slaapmeting weken

Plan nu een GRATIS & vrijblijvende slaapmeting in voor een advies op maat in één van onze showrooms. Ontvang bij het maken van een afspraak als blijk van waardering een GRATIS Kayori giftset ter waarde van € 29,95. Omdat wij erin geloven dat je lichaam zich niet langer meer moet aanpassen aan het bed, maar je het verdient om uit te rusten op een bed dat bij jouw lichaam past! Lees hieronder de voordelen en hoe het in zijn werk gaat.

Doe de GRATIS slaapmeting en ontvang een GRATIS giftset!

Laat je lichaam niet meer aanpassen aan het bed, maar laat het bed zich aanpassen aan jou! Dit te samen met de slogan; “Meten is weten!” geloven wij erin dat wij op basis van de Ergosleep meting jou een persoonlijk onderbouwd en ergonomisch het beste advies kunnen geven. Dit doen wij in vier stappen, waarbij je zelf de regie hebt, je zelf de keuzes maakt en we je graag een bed of boxspring combinatie adviseren binnen jouw gestelde budget. Want onze passie en ervaring over gezond slapen, willen wij graag met jou delen. Dat is onze missie. Als blijk van waardering, ontvang je nu een GRATIS Kayori giftset bij het maken van een slaapmeting afspraak.

blank

Advies op maat, speciaal voor jou!

Nadat we de slaapmeting hebben verricht in de belevingsstudio van Ergosleep, ontvang je een rapport vanuit deze meting. Dit gaan we met jou bespreken en lichten wij toe. We vinden het namelijk belangrijk dat je ziet, voelt en ervaart hoe eenvoudig het is om meer uit je slaap te halen. Wat hiervoor mag gebeuren en hoe dit te bereiken. Laat via de onderstaande link éénvoudig je naam, telefoonnummer en/of emailadres achter, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Zo weet je zeker dat de belevingsstudio vrij is, en je niet onnodig hoeft te wachten in de winkel.

blank
blank
blank
blank

Voordelen van een meting

blank Inzicht in jouw lichaamsprofiel
blank Gepersonaliseerd advies
blank Wetenschappelijk onderbouwd
blank Ergonomisch ondersteuning
blank Onafhankelijke data
blank Duurzaam product, met oog voor de toekomst
blank Gratis & vrijblijvend

Voordelen van Bos Bedden

blank Eigen professioneel & ervaren montage team
blank Ruim assortiment in sfeervolle showroom
blank Duurzaam & Milieubewust
blank Alle merken onder één dak
blank Onafhankelijk, Deskundig & Persoonlijk advies
blank Samen uw verwachtingen overtreffen
blank Altijd dichtbij; showroom in Nieuwleusen & Nijverdal

Sfeerimpressie vanuit onze showroom