Jensen Boxsprings

Wilt u zich compleet laten onderdompelen in de Scandinavische belevingswereld van het Noorse merk Jensen? Dan nodigen wij u hierbij van harte uit voor een bezoek aan onze showroom in Nijverdal. Hier vind u de allernieuwste en meest complete Jensen studio van Nederland, iets waar we best trots op zijn. De studio is ingericht met zes Jensen boxsprings welke oploopt tot de meest complete Jensen boxspring Epic. Wilt u Jensen ervaren zoals het bedoelt is? Dit ligt dichterbij dan u denkt. Welkom bij Bos Bedden in Nijverdal.

It’s not just a bed
Een boxspring van Jensen is niet zomaar een bed. Het is een Jensen! De passie en vakmanschap spat er vanaf. Dit uit zich in de ontwikkeling van nieuwe producten, waarmee Jensen ver voorop loopt. Zo is een bed veel meer geworden dan alleen een slaapplaats, het is een wezenlijk onderdeel van onze levensstijl.

Nordic
Met oog voor u en de natuur, nu en in de toekomst, heeft Jensen een uniek assortiment boxspring bedden samengesteld wat aanvangt met de Nordic. Een traditioneel Scandinavisch ontwerp waar boxspring én matras één geheel vormt, gecombineerd met een comforttopper uit de Jensen collectie. Dit concept biedt een reeks aan accessoires gebaseerd op de typische Scandinavische ontwerp cultuur. Het is eenvoudig kiezen uit een ruim aantal poten, hoofdborden, nachtkastjes en stoffen.

Continental
Een bedmodel met de uitstraling zoals wij het gewend zijn. Een boxspring met separaat matras en gecombineerd met een comforttopper. Uiteraard zal een mooi en sfeervol hoofdbord niet ontbreken, wat zeker bijdraagt in goed slapen. Er is keuze te maken uit diverse matrassen die u kunt combineren met een van de comforttoppers uit de Jensen reeks. 

Continental Exact
Mocht u bijzonder hoge wensen hebben wat betreft het comfort van uw Jensen bed dan is de Continental Exact een bijzonder goede keuze. Met één druk op de knop is de stevigheid van uw bed eenvoudig aan te passen. Net naar gelang de behoefte van dat moment past u het comfort naar wens aan. De vorm van de dag bepaald of u stevigheid of souplesse wenst te ervaren.

Jensen Aqtive II
Wanneer naast slapen ook lezen of tv kijken onderdeel van uw ontspanning en rust is, dan is de Jensen Aqtive II voor u de oplossing. En niet alleen met een boek op schoot maar ook gedurende het slapen kan een verstelbaar bed een uitkomst zijn, zeker voor de rugslaper. Met de rug- en voetverstelling iets omhoog verminderd u de  spanning in de onderrug en geeft u een meer ontspannen nachtrust. Het comfortniveau bepaalt u door een keuze te maken uit de diverse matrassen en comfortoppers van het Jensen assortiment.

Dat u hulp kunt gebruiken om tot een persoonlijke keuze te komen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van advies te zijn. En wij ontzorgen u door uw nieuwe Jensen boxspring bij u thuis te bezorgen en te monteren.

Op dit moment is het complete Jensen assortiment alleen te bewonderen & te vervaren bij ons filiaal in Nijverdal.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom

Opties en mogelijkheden