Magnitude

Creëer uw persoonlijke en perfecte droom boxspring

U staat centraal wanneer het om mogelijkheden gaat bij de boxspring bedden van Magnitude. Uw gevoel, ideeën en smaak zijn het vertrekpunt. U bepaald de uitstraling en de sfeer. En daarin hebt u de keuze van traditioneel klassiek tot eigentijds modern en gewaagd. Met Magnitude zijn er nauwelijks grenzen en reiken de mogelijkheden zover als uw eigen fantasie.

Laat uw geest de vrije loop en de creativiteit komt tot leven met de bedden van Magnitude. Laat u bijstaan door onze deskundige adviseurs. Alle kennis en ervaring wordt voor u ingezet om uw dromen werkelijkheid te laten worden. En dat niet alleen, ook een optimaal ligcomfort met een fijne mix van ondersteuning en ergonomie dragen bij aan de ultieme hartverwarmende luxe beleving.

Magnitude wil uitsluitend acteren op het hoogste niveau en van concessies is geen sprake. Met passie en vakmanschap worden de bedden en matrassen met de hand gemaakt. Elk bed gaat door de handen van echte vaklui die hun vak werkelijk tot in de puntjes beheersen. Het resultaat van werken met echte meesterstoffeerders om tot een onberispelijk resultaat te komen. Laat het maken van een topkwaliteit boxspring maar over aan de medewerkers in de ateliers van Magnitude.

De kernwaarden van Magnitude zijn de 5 merkbeloftes; Uniek, Vakmanschap, Comfort, Topkwaliteit en Inspiratie. Het resulteert zich in het respect voor ambachtelijke tradities en met oog voor de technologisch vooruitgang, evolutie en stijl. Een bed-concept wat de tegenpool is van de grootschalige massaproductie, exclusief en tot in de puntjes verzorgt.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom