Zorgbedden

Bedden kunnen zoveel meer bieden dan slapen alleen. Vele extra opties zoals bijvoorbeeld deelbaar en verrijdbaar zijn niet bekend. Wij vertellen u graag meer over de vele gemakken die dit voor u op kan leveren. Met ons ruime assortiment zorg- en comfortbedden onderscheiden wij ons, want er is inmiddels keuze en dat willen wij als beddenspeciaalzaak graag aan u laten zien. Het leven wordt gemakkelijker gemaakt. Eenvoudig het bed opmaken of stofzuigen onder het bed? Het wordt een fluitje van een cent. Welkom in onze showroom!

Elba Excellent ledikant

Massief eiken ledikant die samen te stellen is als één of twee persoonsvariant. Elk bed deel is te voorzien van de (zorg) comfortopties die gewenst zijn. Dit massief eiken ledikant is in diverse houtkleuren uit te voeren met bijpassende nachtkastjes om het compleet te maken. Het frame bestaat uit een traditioneel zorgbed, maar dan vrijwel onzichtbaar, waardoor we in de slaapkamer geen extra nadruk hoeven te leggen op zorg.

Comfort boxspring

Met deze comfortabele comfortlift haalt u een boxspring in huis met ongekende mogelijkheden. De uitstraling van een hotelbed. Dit bed kan bekleed worden met de functies van een zorgbed. Samen als koppel in één bed blijven liggen, zolang het kan. Dat kan met deze levensloopbestendige boxspring. Zelf samen te stellen in tal van stoffen, uitvoeringen in hoofdborden met eventueel bijbehorende nachtkastjes en voetenbank. In onze showroom demonstreren wij u graag de talloze mogelijkheden en gebruiksgemakken.

Hoog- laag bodem

Met deze losstaande bedbodem kan een “standaard” bed eenvoudig voorzien worden van een hoog- laag systeem. Het voordeel hiervan is, dat met een geringe investering en met het behoud van de uitstraling van een regulier ledikant, toch zorg geboden kan worden op ergonomische hoogte. Maar niet alleen dat. Ook voor het eenvoudig in- en uit stappen van bed kan deze bodem (door de gebruiker zelf) ingesteld worden. Deze bedbodem staat los in een ledikant.

Elba Royal gestoffeerd ledikant

Deze Elba Royal is een, zoals de naam het al aangeeft, royaal bed. Het betreft een ledikant die voorzien is van een zwaar degelijk ijzeren frame. Het ledikant zelf is gestoffeerd. De keuze qua stoftype en kleur is uit te zoeken bij ons in de showroom. Elk afzonderlijk bed deel kan uitgevoerd worden met de opties die gewenst zijn. Door de uitstraling ziet het bed er als “standaard” uit, maar schijn bedriegt, want dit bed bevat alle benodigde (zorg) opties die u wenst.

Auping Auronde

De Auping Auronde is het traditionele bedmodel van Auping. De grondlegger van het ledikant, gemaakt in Deventer op Nederlandse bodem. De Auping Auronde is ook leverbaar als deelbaar model. Met dit unieke en degelijke systeem zijn de twee beddelen te ontkoppelen. Hierdoor kunnen de twee delen eenvoudig uit elkaar geschoven worden. Dit alles voor het makkelijk opmaken van het bed maar ook voor het schoonmaken onder het bed. Al zeggen wij het zelf; de moeite waard om dit systeem in onze showroom te komen bekijken.