Pullman acties

Profiteer van de Pullman Express lijn. In slechts vier stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspring samen. Deze is al leverbaar vanaf € 2.699,- waarbij al genoten kan van worden van gezond slaapcomfort op een 100% Nederlands gefabriceerde boxspring. Bekijk hieronder voor meer informatie.

Profiteer nu van de Pullman Express boxspring combinatie.

Deze stellen we met u  in slechts 4 stappen samen. Er is keuze in ligcomfort, maar ook ruime keuze in stoffen. Graag gaan wij samen met u op zoek naar het juiste ligcomfort, en adviseren hierin ongedwongen.  De Pullman Express boxspring is nu compleet leverbaar vanaf € 2.699,- die ook nog eens door onze eigen vakkundige monteurs GRATIS geleverd en gemonteerd wordt. Ontzorgen is hierin ons concept. De Pullman Express boxspring is eenvoudig samen te stellen in vier stappen:

1. Kies uw matras
Alle Pullman matrassen worden voorzien van gezoneerde pocketvering welke u ondersteuning bied waar nodig is. De Pullman Express matrassen heeft een keuze in drie hardheden: standaard, firm en extra firm. Daarnaast is deze matras nog te upgraden naar de exclusieve InSide Pocketveer voor een extra soepel ligcomfort en extra ondersteuning Wat het verschil is? Dat laten wij u graag ervaren in onze showroom.

2. Kies een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring
Alle Pullman boxspring boxen worden gemaakt van een duurzaam en massief vuren houten frame. Iets wat niet standaard is, maar echt een stukje degelijkheid met zich mee brengt. Deze kan vlak uitgevoerd worden of geüpgraded worden naar elektrisch verstelbaar.

3. Kies het comfort van uw comfort topper
Dankzij de hoogwaardige Pullman topper, is de overgang tussen twee matrassen minder voelbaar. In het comfort zijn vier soorten, die we graag aan u laten ervaren in onze showroom. Er is keuze uit comfortschuim maar ook up te graden naar latex, natuurlatex of pocket.

4. Maak het persoonlijk
Tot slot is er keuze uit drie verschillende modellen hoofdborden (zie onderstaand afgebeeld). Maar ook model & kleur pootjes, en is er een ruime keuze uit diverse stofstalen om zo de boxspring te laten matchen in uw droomslaapkamer.

Pullman Express

In 4 stappen uw eigen Pullman
boxspring nu vanaf € 2.699,-