• Merkenoverzicht


 • Waterbedden

  Merken
  Wij bieden waterbedden in de collectie van WACORE en Poseidon. De producten van AKVA kunt u via ons bestellen. In totaal 4 waterbedden hebben wij ook opgesteld staan om te bewonderen en te ervaren. Ervaren? Jazeker, een waterbed kent een uniek ligcomfort, corrigerend en ondersteunend karakter.

  website

  Softside en hardside
  Vooral de zogeheten ‘softside’ waterbedden worden veelvuldig gekozen. De watermatrassen liggen in een schuimen omranding, voorzien van een veiligheidskuip, zodat u niet speciaal een ledikant nodig hebt om een waterbed te kunnen plaatsen. In het verleden werden waterbedmatrassen in een ledikant geplaatst, een zo geheten ‘hardside’.  Dit systeem is naar de achtergrond verdwenen vanwege alle praktische voordelen welke de softside waterbedden met zich meebrengen. De softside oplossing leent zich goed om ook het design op niveau te krijgen. Waterbedden liggen niet alleen uitstekend, het ziet er ook nog eens prima uit. U hebt ruim voldoende keuze in modellen en uitvoeringen zodat het waterbed ook een parel voor uw slaapkamer is.

  Comfortabel warmwaterbedverwarming-sigma-keramisch
  Omdat het water verwarmt wordt ligt u nooit meer in een koud bed. Een speciale waterbed verwarming met thermostaat regelt zelf de temperatuur zoals u het afgesteld hebt. In de zomer werkt het andersom, dan voelt een waterbed relatief koeler aan en dat is bevorderlijk voor uw nachtrust..

  Een waterbed ligt stabiel
  Om het water te stabiliseren zijn er twee systemen beschikbaar. Fiber gestabiliseerd (Wacore en AKVA) en compartimenten (Poseidon) gestabiliseerd. De manier van stabiliseren heeft invloed op het karakter en comfort van uw waterbed. Welk systeem het beste is voor u zal een kwestie van smaak zijn. Dat heeft vooral te maken met het comfort wat u gewend bent en wat u als prettig ervaart. De klant is een bepaald systeem gewend en zal een soortgelijk comfort weer terug wensen.

  Hulp nodig
  Waterbedden kunnen lek gaan helaas. Ook problemen met de waterkwaliteit kunnen zich voordoen. Of een thermostaat functioneert niet zoals het hoort. Wat er ook gebeurt, er is geen reden tot paniek. Een lek is vaak prima te plakken (net als een fietsband) met speciale lijm en een stukje vinyl. De speciale Aquabiokuur is effectief wanneer de kwaliteit van het water in de matrassen te wensen over laat zoals lucht of geur. En de verwarming die het niet doet, beoordeelt u eerst of de stekker in het stopcontact zit. Het zal u misschien verbazen maar het komt toch echt voor dat de stekker niet in het stopcontact zit. Bent u toch nog niet gerust gesteld dan bel met ons 0529-481223 of mail. Wij helpen u graag.

  Onderhoudsmiddelen Waterbeddenaqua-bio-kuur-tegen-stank-en-lucht-problemen
  Wilt u onderhoudsmiddel voor uw waterbed aanschaffen dan kunt terecht in onze showroom te Nieuwleusen. U kunt ook uw onderhoudsmiddelen toegestuurd krijgen. Stuur ons een mail met wensen en uw adresgegevens en wij sturen u de gewenste producten toe. Ook is het mogelijk om jaarlijks een reminder van ons te ontvangen zodat u tijdig de onderhoudsmiddelen kunt bestellen.

   

  Stinkende waterbedden
  Geeft uw waterbed problemen zoals lucht of stank dan is de AquaBio kuur de oplossing. De set bestaat uit 5 flacons superconcentraat waterbedconditioner, een flacon deo en een spray-flacon met deo. De 5 flacons superconcentraat waterbedconditioner dienen volgens een vast schema aan uw waterbed te worden toegevoegd, daar mag niet van worden afgeweken. Zit u met een ernstig stinkend waterbed dan adviseren wij u eerst het bed leeg te pompen. Daarna vult u uw waterbed met schoon leidingwater om daarna meteen te starten met deze Aquabio kuur. Een flacon deo kunt u toevoegen om de eerste leed te verzachten en de spray gebruik om het bedtextiel te behandelen tegen de geur. De prijs van een complete AquaBio kuur is € 69,95 Bestellen kan via de mail. Dan helpen wij u verder.

   


 • Informatie aanvragen  • Gratis thuisbezorgd (Lees meer)
  • Gratis montage (Lees meer)
  • Topkwaliteit
  • Altijd scherpe prijzen
  • Zeer grote showroom
  • Alle grote merken
  • Hoge klanttevredenheid
  • CBW Garantie