Waterbedden

De grootste specialist in Nederland

Wij bieden waterbedden in de collectie van Wacore en Poseidon. De producten van AKVA kunt u via ons bestellen. Wij hebben een serieus aantal in onze waterbeddenafdeling staan. In totaal 5 waterbedden hebben wij opgesteld voor u om te bewonderen en te ervaren. Ervaren? Jazeker, een waterbed kent een uniek lig comfort, corrigerend en ondersteunend karakter.

Softside en hardside

Vooral de zogeheten ‘softside’ waterbedden worden veelvuldig gekozen. De watermatrassen liggen in een schuimen omranding, voorzien van een veiligheidskuip, zodat u niet speciaal een ledikant nodig hebt om een waterbed te kunnen plaatsen. In het verleden werden waterbedmatrassen direct in een ledikant geplaatst, een zo geheten ‘hardside’.  Dit systeem is naar de achtergrond verdwenen vanwege alle praktische voordelen welke de softside waterbedden met zich meebrengen. De softside oplossing leent zich goed om ook het design op niveau te krijgen. Waterbedden liggen niet alleen uitstekend, het ziet er ook nog eens heel goed uit. U hebt ruim voldoende keuze in modellen en uitvoeringen. Waterbedden zijn een parel voor uw slaapkamer.

Comfortabele temperatuur

Omdat het water verwarmt wordt ligt u nooit meer in een koud bed. Een speciale waterbed verwarming met thermostaat regelt zelf de temperatuur zoals u het afgesteld hebt.  De Carbon IQ digitaal is een nauwkeurige verwarming welke in tienden van graden in te stellen is. Een waterbed heeft één thermostaat bij de enkele uitvoeringen en hebt u duo waterbed (twee watermatrassen) dan is er sprake van twee thermostaten. En dat laatste is weer handig wanneer u en uw partner niet de dezelfde behoefte aan warmte hebben want er zijn immers twee onafhankelijke thermostaten die afzonderlijk te regelen zijn. Waar een waterbed in de wintermaanden aangenaam warm is, werkt het in de zomermaanden andersom. In de zomer voelt een waterbed juist relatief koel aan en dat is fijn met warme zomerdagen.

Een waterbed ligt stabiel

Om het water te stabiliseren zijn er twee systemen beschikbaar. Fiber gestabiliseerd (Wacore, Poseidon en AKVA) en compartimenten (Poseidon) gestabiliseerd. Met fiber bepaald het aantal lagen fiber de mate van stabiliseren. Hoe meer lagen fiber, hoe zwaarder gestabiliseerd. Poseidon kent tevens het compartimenten systeem. Dan drijven cilinders in het matras. Het water moet dan langs en door deze cilinders wat een stabiliserende werking heeft. De manier van stabiliseren heeft invloed op het karakter en comfort van uw waterbed. Het is een kwestie van smaak welk systeem de voorkeur krijgt. Dat heeft vooral te maken met het comfort wat u gewend bent en wat u als prettig ervaart. Ervaren klanten kiezen sneller voor de stabilisatie wat ze al gewend zijn.

blank
blank

Wacore aanbieding

Softside waterbed Victory 180×210 met ladenbok Space, hoofdbord Milano, zwart leerdoek gestoffeerd, duo matrassen Basicline met verwarmingsysteem.
Advies verkoopprijs € 3.250,00  Bos Bedden aanbieding prijs € 2.495,00
Meerprijzen: andere kleur stoffering € 150,00, hoofdbord New York € 292,00

Hulp nodig

Hebt u specifieke vragen en zijn de antwoorden niet zomaar voor handen dan stel ze ons. Zolang wij u kunnen voorzien van de juiste antwoorden en u van advies kunnen zijn zullen wij dat doen. Op de dagen dat wij geopend zijn kunt u bellen naar 0529-481223. Mailen mag altijd en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

blank
blank

Onderhoudsmiddelen Waterbedden

Wilt u onderhoudsmiddel voor uw waterbed aanschaffen dan kunt terecht in onze showroom te Nieuwleusen. U kunt ook uw onderhoudsmiddelen toegestuurd krijgen. Stuur ons een mail met wensen en uw adresgegevens en wij sturen u de gewenste producten toe. Ook is het mogelijk om jaarlijks een reminder van ons te ontvangen zodat u tijdig de onderhoudsmiddelen kunt bestellen.