Matrassen

Sfeer bepalend om lekker te kunnen slapen is de matras zelf. Maar wat nu werkelijk lekker ligt zult u voor een groot deel zelf bepalen en de medewerkers van Bos Bedden zullen u met zeer goed advies van dienst zijn.

Matrassen

Matras is persoonlijk

De een wil wat harder slapen en de ander vindt juist wat zachter liggen erg aangenaam. Is het belangrijk dat het matras wat makkelijker ventileert of slaapt u juist liever wat warmer. Feit blijft dat er veel soorten matrassen zijn die zo hun eigen specifieke eigenschappen hebben waarmee u uw voordeel kunt doen.

Toppers

Ervaar het comfort dat een topper u kan bieden

De comforttopper of topdekmatras wordt gebruikt als aanvulling op een matras. Vooral bij boxspringcombinaties wordt de laatste jaren veelvuldig gebruik gemaakt van een comforttopper. Op een boxspring komt een pocketveren matras met daar bovenop de topper. De topper geeft extra comfort, is handig bij het opmaken van een bed en zorgt ervoor dat er geen naad meer is tussen de 2 matrassen. Een comforttopper wordt gemaakt van polyether (koudschuim), (natuur)latex of kan pocketveren bevatten. Bij ons in de showroom kunnen wij je alles vertellen over de diverse mogelijkheden en gaan we samen kijken welke comforttopper het beste bij jou past.