Ledikanten

Bent u op zoek naar een mooi ledikant? Wij hebben ruim 25 ledikanten opgesteld staan in onze showroom.

Met een ledikant kunt u veel kanten op. Er is keuze uit moderne en klassieke ledikanten, maar ook ledikanten die gemaakt zijn vanuit natuurlijke en duurzame materialen. U vindt bij ons ledikanten met een houten omranding en een gestoffeerd hoofdbord. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.

Steel and Stockings ledikanten

Kom de Steel and Stockings sfeer bij ons proeven

De ledikanten van Steel and Stockings zijn ontworpen met het oog op unieke ontwerpen en puur natuur. Door het combineren van hout, ijzer en stoffen worden bijzondere creaties samengesteld. Robuust en stoer! Er zijn ledikanten met noesten, waardoor het een karakteristieke uitstraling krijgt want, imperfectie is perfect. Eiken, rubberwood, kurk, stof en ijzer, de collectie is bijzonder te noemen. In onze showroom hebben wij een ruime collectie opgesteld staan van Steel and Stockings. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien, ervaren en toe lichten. Kom dit bij ons ervaren en beleven!

Auping ledikanten

Auping beleeft u in onze 400m2 Auping studio

Auping is het bekendste beddenmerk in Nederland. Met de beste ontwerpen en materialen worden schitterende designs samengesteld. U heeft de kust en keur aan mogelijkheden wat betreft kleuren en soorten hoogwaardige stoffen. Concessies aan kwaliteit bij Auping komen niet voor. Duurzaam, dat is waar Auping en wij als Bos Bedden voor staan. In onze ruim opgestelde Auping studio hebben wij minstens vijfentwintig tweepersoons bed opstellingen staan. Want wat u overweegt te kopen, wilt u toch eerst zien en ervaren? Wij helpen u graag op weg en adviseren u graag geheel vrijblijvend.

Hasena ledikanten

Robuuste ledikanten van topkwaliteit

Een beddenfabrikant uit Zwitserland met een diep & breed assortiment aan duurzame ledikanten. Door het brede & diepe programma kan elk gewenst ledikant samengesteld worden. Een hemelbed of ledikant met lades, gestoffeerd hoofdbord of niet, vrijwel alles is mogelijk. Gekozen kan worden uit een mooie scala aan houtsoorten. In onze showroom hebben wij een assortiment samengesteld staan waar wij veel mogelijkheden kunnen laten zien. Graag gaan wij samen met u uw droombed samenstellen.

Nolte ledikanten

Totaal concept aan slaapkamer inrichting

In de Duitse plaats Germersheim staat een grote fabriek; Nolte Germersheim. Een echt en van origine familiebedrijf dat al jaren bekend staat om haar zeer grote collectie meubelen. Onder andere de lijn Concept-ME is een onderdeel van Nolte, waar ongekende mogelijkheden in zijn. Het afstemmen van een degelijke linnenkast, commode, nachtkastjes en ledikant maakt hen tot een totaal concept voor iedere slaapkamer. In onze Nolte studio kunnen wij u alles laten zien en samenstellen wat uw wens is.

Phillow ledikanten

Een goede dag begint bij een goede nacht

Je slaapt ongeveer 32 jaar van je leven. Je bed is daarom een van de belangrijkste onderdelenvan je leven. Phillow gelooft dat een goede dag begint bij een goede nacht. Een goede nacht heeft voor iedereen een andere betekenis, maar een ding is zeker: goed slapen is maatwerk.

Met persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring in de slaapwereld en de toepassing van onze wetenschappelijke slaapscan bepalen wij wat past bij jouw perfecte nachtrust. Doordat onze bedden volledig te personaliseren zijn naar jouw smaak, lig jij de komende jaren heerlijk te dromen.