Kasten

De beste merken bij Bos Bedden

Om uw slaapkamer compleet in te richten hebben wij een mooie afdeling (maat)werk kasten in onze showroom. Kasten zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Als Bos Bedden onderscheiden wij ons in kwaliteit, assortiment en het ontzorgen concept. Een kast is namelijk niet zomaar een kast. Wij gaan voor de beste kwaliteit en monteren de kasten door ons eigen montage service met jarenlange ervaring. Met het uiteindelijke doel: Zodat u opgeruimd in uw droombed kunt gaan slapen. Kom alle mogelijkheden bekijken in onze showroom, van harte welkom.

Draaideurkasten

Grootste assortiment in de regio

Bij een draaideurkast wordt gebruik gemaakt van openslaande deuren. Ben je op zoek naar een mooie kledingkast voor op jouw slaapkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze kastenstudio vind je kasten van de merken Rauch en Nolte. Samen met een van onze collega`s ga je jouw droomkast ontwerpen. Je kunt zelf de kleur en het interieur kiezen, zodat de kast helemaal past bij jouw wensen. Onze monteurs komen vervolgens de kast voor je in elkaar zetten. Het enige wat je zelf moet doen, is de kast inrichten!

Schuifdeurkasten

kasten zijn er in ontelbare soorten en maten. Zo zijn er ook (linnen)kasten met schuifdeuren. Een ideaal en ruimte besparend systeem. Doormiddel van een eenvoudige lichte zwaai wordt de gehele linnenkast geopend, zonder dat de deur opendraait in de (slaap)kamer. Bijkomend voordeel: je hebt in één oogopslag direct overzichtelijk inzicht in je eigen kast. Met een softclose systeem, sluit de deur geleidelijk en zachtjes. Schade wordt voorkomen, en de deur sluit zichzelf perfect aan. Bij Bos Bedden stellen wij samen met jou de kast geheel naar wens samen. De maatvoering is belangrijk en passend te maken. Net als de kleur zijn hier ontelbare mogelijkheden in. Voor kwaliteit is je bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Wat ons daarnaast uniek maakt is de montage door onze eigen monteurs met jarenlange ervaring. Ontzorgen is daarmee het concept.

Nachtkastjes

Een nachtkastje voor naast je bed. Kies er 1 uit van ons uitgebreide assortiment. Laat hem matchen bij je bed of kies juist een nachtkastje dat opvalt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je daarom verassen en adviseren bij ons in de winkel. Samen met jou kijken we naar de wensen en gaan we op zoek naar het perfecte nachtkastje voor naast jouw droombed.