Kasten

De beste merken bij Bos Bedden

Om uw slaapkamer compleet in te richten hebben wij een mooie afdeling (maat)werk kasten. Om zo ook opgeruimd in uw droombed te kunnen gaan slapen. Kom alle mogelijkheden bekijken in onze showroom.

Draaideurkasten

Grootste assortiment in de regio

Bij een draaideurkast wordt gebruik gemaakt van openslaande deuren. Ben je op zoek naar een mooie kledingkast voor op jouw slaapkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze kastenstudio vind je kasten van de merken Rauch en Nolte. Samen met een van onze collega`s ga je jouw droomkast ontwerpen. Je kunt zelf de kleur en het interieur kiezen, zodat de kast helemaal past bij jouw wensen. Onze monteurs komen vervolgens de kast voor je in elkaar zetten. Het enige wat je zelf moet doen, is de kast inrichten!

Schuifdeurkasten

Ruime studio van 400m2 met het complete Auping assortiment

In de slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Daarom zorgt Auping al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Want een uitgeruste wereld is een betere wereld. In onze ruim 400m2 Auping studio, vind u het complete assortiment van Auping. Met dit ruime aanbod willen we u graag de totaalbeleving van Auping laten ervaren. Laat u inspireren en adviseren door onze collega`s over dit mooie, duurzame merk. Een Auping is maatwerk, handwerk, echt vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Kom het zelf ervaren, laat u overtuigen en wij bezorgen uw Auping bij u thuis.

Nachtkastjes

Een nachtkastje voor naast je bed. Kies er 1 uit van ons uitgebreide assortiment. Laat hem matchen bij je bed of kies juist een nachtkastje dat opvalt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je daarom verassen en adviseren bij ons in de winkel. Samen met jou kijken we naar de wensen en gaan we op zoek naar het perfecte nachtkastje voor naast jouw droombed.

blank