Nolte Germersheim

Nolte Germersheim Bedden en Kasten koopt u voordelig bij Bos Bedden

Bij Nolte Germersheim staan de wensen van de klanten centraal. Klanten moeten met de producten en oplossingen die Nolte Germersheim biedt een goed gevoel krijgen. Het gevoel dat de juiste keuze is genomen. Nolte Germersheim wil een betrouwbare leverancier zijn van slaapkamers en kasten wat betekent dat er naast onberispelijk kwaliteit men altijd klaar wil staan voor de wensen van de klant. Daarbij gaat Nolte Germersheim de verantwoordelijkheid voor de natuur en samenleving niet uit de weg.

Duitse grondigheid
De productie staat in Germersheim, bijna 500 km vanaf Utrecht. Maar liefst 70.000m2 overdekte ruimte waar dagelijks een vracht aan meubels zoals ledikanten, kasten en bij meubelen wordt geproduceerd. Nolte meubels moeten voldoen aan vele eisen; zuiverheid, stabiliteit, veiligheid, stevigheid, verhuisvriendelijkheid en vriendelijk voor milieu. Van Nolte Germersheim hebben wij een steeds wisselende collectie in de showroom staan waaronder ledikanten en linnenkasten.

Kledingkasten
Een uitgebreid programma aan kasten hebben wij voor u beschikbaar in de showroom. Draaideur kasten en zweefdeur kasten zoals de Horizont serie, Marcato, Horizont en Velia hebben wij als voorbeeld in onze showroom. Deze kasten kennen vaak veel mogelijkheden in uitvoeringen en kleurcombinaties uit te breiden met extra legplanken, ladeblokken, roosters, verlichting enzovoort. Met Nolte Germersheim kasten is er altijd een passende oplossing voorhanden. En maakt u zich niet druk over het plaatsen, wij zorgen voor deskundige levering en montage door onze eigen monteurs.

Opties en mogelijkheden: