Comfort lift

Zorgeloos slapen voor nu en later
Beleef het comfort en de uitgebreide mogelijkheden van het Comfort Lift boxspring bij ons in de showroom in Nieuwleusen of Nijverdal.

Comfort Lift boxspring

Met deze comfortabele Comfortlift haalt u een boxspring in huis met ongekende mogelijkheden. De uitstraling van een hotelbed. Dit bed kan bekleed worden met de functies van een zorgbed. Samen als koppel in één bed blijven liggen, zolang het kan. Dat kan met deze levensloopbestendige boxspring. Zelf samen te stellen in tal van stoffen, uitvoeringen in hoofdborden met eventueel bijbehorende nachtkastjes en voetenbank. In onze showroom demonstreren wij u graag de talloze mogelijkheden en gebruiksgemakken.

Opties en mogelijkheden:
– Elektrisch verstelbaar hoofd en voeten deel
– Elektrisch hoog laag systeem
– Deelbaar en verrijdbaar
– In- en uitstaphulp
– Uitvalbeveiliging
– Trendelenburg functie
– Papegaai
– Leverbaar als één of twee persoons boxspring

De opties zoals Papegaai, uitvalbeveiliging en in- en uitstaphulp zijn later als los artikel aan te schaffen. Dus wanneer nodig. Op deze manier wordt dit unieke bed ineens levensloopbestendig. Hoe mooi is dat?

Wist u dat?
Deze boxspring ook samengesteld kan worden zonder matrassen. Zo kan, wanneer gewenst, uw huidige matras geplaatst worden op deze boxspring die leverbaar is in alle voorkomende maten.

Revieuw
Met deze boxspring blijft het gezellig op onze slaapkamer. De thuiszorg kan mijn man nu op ergonomische hoogte verzorgen in bed. En zelf kan ik mijn eigen bed weer opmaken en bovendien ook nog eens makkelijk stofzuigen onder het bed.

Opties en mogelijkheden

Sfeerimpressie: