Verkoopmedewerker M/V Nijverdal

Fulltime / Parttime

Heb jij ook een passie voor slapen? Alle collega`s van Bos Bedden hebben een passie voor slapen en wij zijn op zoek naar een collega met dezelfde passie. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en gaat samen met de klant op zoek naar het bed van zijn of haar dromen. Je kunt onze klanten adviseren op het gebied van slaap systemen. Ervaring in de mooie beddenbranche is dus een pré.
Persoonlijkheid vinden wij belangrijk. We zijn een familiebedrijf en voeren dit graag in alles door. Het werk doen we samen als één team door gebruik te maken van ieders eigen talent en jij tot je recht komt.

Voor jou:

  • Klanten adviseren
  • Een baan in een gloednieuwe showroom
  • Gezellig team met een gemoedelijke sfeer

Bos Bedden is opgericht in 1979 vanuit een no nonsens mentaliteit. Ons team in Nijverdal bestaat uit op dit moment uit 2 collega’s waarbij samenwerken en het plezier hebben in je werk belangrijk is. Daarnaast bestaat het team uit Nieuwleusen uit 15 personen en ook met hen zul je contact hebben. Trots zijn wij op onze winkel, werksfeer, gemoedelijkheid en op onze klanten die wij mogen ontvangen. Met onze 2500m2 showroom hebben wij een ruime collectie bedden en boxsprings. De klant wordt warm welkom geheten en krijgt een advies op maat. Gemoedelijkheid, vrijblijvendheid of-te-wel de oer Hollands no nonsens mentaliteit is onze kracht en wat enorm gewaardeerd wordt door onze klanten.

We bieden jou een mooie werkplek, waar je jezelf mag ontwikkelen en nog meer kennis op kan doen van het vak. Voorzien van goede arbeidsvoorwaarden mooie vergoeding. Het verkoopteam waar je in terecht komt heeft veel ervaring en zijn al vele jaren werkzaam voor Bos Bedden. Samen op weg naar de toekomst. En voor deze laatste de reden dat we op zoek zijn naar jou. Kom jij jouw kwaliteiten bij ons inzetten? We willen je graag verwelkomen en een mooie toekomst bieden.

We zien jouw CV en motivatie tegemoet graag tegemoet via: lianna@bosbedden.nl t.a.v. Lianna Veerman. Graag nodigen wij jouw vervolgens uit in onze mooie showroom voor kennis making en een goede bak koffie.

Groeten Rutger & Lianna Veerman en het team van Bos Bedden