Vacature Monteur/bezorger M/V Nijverdal

Fulltime

Als monteur/bezorger ga je samen met een ervaren collega op pad om onze producten te bezorgen en monteren bij onze klanten. Producten zoals ledikanten, boxsprings, matrassen, bedbodems en kasten worden dagelijks in ons ruime verzorgingsgebied bezorgd. Jij bent ons visitekaartje bij de klant thuis. Je draait je hand niet om voor het in elkaar zetten van producten en bent graag onderweg.

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij ons en hier werk je graag aan mee. We zoeken een collega die klantvriendelijk is en

  • Gezellig team met een gemoedelijke sfeer
  • Afwisselende baan, geen dag is hetzelfde

Bos Bedden is opgericht in 1979 vanuit een no nonsens mentaliteit. Ons team in Nijverdal bestaat uit op dit moment uit 2 collega’s in de verkoop en 1 collega in de bezorging, waarbij samenwerken en het plezier hebben in je werk belangrijk is. Daarnaast bestaat het team uit Nieuwleusen uit 15 personen en ook met hen zul je contact hebben. Trots zijn wij op onze winkel, werksfeer, gemoedelijkheid en op onze klanten die wij mogen ontvangen. Met onze 2500m2 showroom in Nijverdal hebben wij een ruime collectie bedden en boxsprings. De klant wordt warm welkom geheten en krijgt een advies op maat. Gemoedelijkheid, vrijblijvendheid of-te-wel de oer Hollands no nonsens mentaliteit is onze kracht en wat enorm gewaardeerd wordt door onze klanten.

We bieden jou een mooie werkplek, waar je jezelf mag ontwikkelen en nog meer kennis op kan doen van het vak. Voorzien van goede arbeidsvoorwaarden en een mooie vergoeding. Het bezorgteam waar je in terecht komt heeft veel ervaring en zijn al vele jaren werkzaam in de beddenbranche. Samen op weg naar de toekomst. En voor deze laatste de reden dat we op zoek zijn naar jou. Kom jij jouw kwaliteiten bij ons inzetten? We willen je graag verwelkomen en een mooie toekomst bieden.

We zien jouw CV en motivatie tegemoet graag tegemoet via: lianna@bosbedden.nl t.a.v. Lianna Veerman. Graag nodigen wij jouw vervolgens uit in onze mooie showroom voor kennis making en een goede bak koffie.

Groeten Rutger & Lianna Veerman en het team van Bos Bedden