Ultima

Ultima koopt u voordelig bij Bos Bedden

Ultima Hoofdkussens koopt u voordelig bij Bos Bedden

Hoofdkussens van Ultima laten zich kenmerken door de nek ondersteunende eigenschappen. Een eigenschap die alle hoofdkussens zouden moeten hebben maar bij Ultima ligt daar de nadruk op. Omdat uw nek goed ondersteund en gecorrigeerd wordt komen de nekspieren veel beter tot rust wat klachten kan doen verminderen of zelfs oplossen. Daarbij moeten we het belang van het matras niet uit het oog verliezen, het gaat om de ideale combinatie van matras en hoofdkussen.

AW-hoofdkussen

En zo is er altijd iets wat eruit springt, iets wat opvallend vaak de goedkeuring wegdraagt. Met hoofdkussens is dat ook zo, dat is het AW-hoofdkussen. AW staat voor Anti Whiplash maar gelukkig hoeft het niet zo ernstig te zijn om toch de voordelen van dit kussen te genieten. Door de wigvorm biedt dit kussen u subtiele ondersteuning en ontspanning in de nek. Door de lichte ontspanning van de nekwervels waardoor gedurende de nacht uw nek zich maximaal zal herstellen.

Drie hoogten

Voor zijslapers mogen kussens wat dikker zijn over het algemeen en voor rugslapers wat lager. Het moet een kussen zijn wat bij u past en daarom worden de AW-hoofdkussens geleverd in 3 hoogten; 10cm, 12cm en 14cm. En om meer zekerheid te bieden dat het kussens voor u het meest geschikt is mag u eerst een kussen testen. Wij hebben daarvoor speciaal testkussens beschikbaar die u ongeveer een week probeert. De prijzen variëren van €119,00 tot €159,00

Eigenschappen in overzicht

  • Hoog elastisch gebreid Climate dubbeldoek vervaardigd uit micro Tencelvezel
  • Climate = verkoelend
  • Ergonomische ondersteuning
  • Leverbaar in 3 hoogten
  • Lange levensduur