Showroom Nieuwleusen

Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom in Nieuwleusen. In onze ruime showroom met 3000m2 vind u een ruime collectie bedden en boxsprings en helpen we u graag bij het uitzoeken van de matras die het beste bij u past.
Met zoveel vierkante meters kan het natuurlijk zijn dat u door de bomen het Bos niet meer ziet. Daarom staat ons team van adviseurs graag voor u klaar om u te adviseren. Met hun vele jaren ervaring krijgt u een advies op maat. In een ongedwongen en ontspannen sfeer gaat u met hen door de showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren onze collega’s naar uw wensen, om zo op zoek te gaan naar uw droombed.

Over Bos Bedden Nieuwleusen

Wij van Bos Bedden adviseren al meer dan 40 jaar klanten over hun droombed. Onze showroom is 3000m2 groot en hier vindt u een groot assortiment boxsprings en ledikanten van diverse bekende merken. Onze winkel vindt u in Nieuwleusen aan de N377 en is heel eenvoudig te bereiken. We hebben een passie voor slapen en gunnen iedereen een heerlijke nachtrust. Samen met Mirjam, Bianca, Frank, Harko of Mariëlle gaat u op zoek naar uw droombed. Uw bed komt binnen in het magazijn en Richard neemt dan contact met u op. Richard, Jan, Mark of Jan komen vervolgens uw bed leveren en monteren. Het enige wat u hoeft te doen is ’s avonds lekker in bed te stappen en u kunt heerlijk gaan slapen in uw nieuwe droombed.

Uw droombed kan worden afgemaakt met een heerlijk kussen, een fijn dekbed en een prachtig dekbedovertrek. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment en zult u iets vinden wat bij u past. Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje van de showroom. Graag tot ziens!

Maak snel een afspraak bij 1 van onze gastdames per mail of telefoon of kom langs in onze showroom.

Sfeerimpressie vanuit onze showroom