• Merkenoverzicht


 • Seniorenbedden

  Dat is toch wel een prettig idee dat er een ledikant voor u is met een goede hoogte zodat u veel makkelijker in of uit bed kunt stappen. Daarom zijn er al jaren seniorenbedden in de collectie. Vaak ook worden ze ‘bedden op comforthoogte’ genoemd waarmee dus hetzelfde wordt bedoeld. En omdat er veel vraag naar goede seniorenbedden is, bestaat er uiteraard ook een riant aanbod. U kunt keuze maken uit 1-persoons of 2-persoons ledikanten die desgewenst verrijd- of deelbaar zijn. Vooral de deelbare ledikanten mogen rekenen op veel belangstelling. Want het is toch handig dat een ledikant naast hoger ook uit elkaar te rijden valt zodat u veel makkelijker uw bed weer kunt opmaken. Daarnaast gaat stofzuigen een stuk makkelijker en hoeft u dus niet meteen onder het bed te kruipen.

  En lekker slapen om fijn uitgerust wakker te worden heeft met de matraskeuze te maken. Dan kiest u een passend matras met de juiste bodem welke bij voorkeur elektrisch verstelbaar is. Een goede keuze maken uit al die matrassen vinden mensen heel erg moeilijk en onoverzichtelijk en dan zijn wij er om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Daarom mag u van ons verwachten dat wij u deskundig gaan adviseren. Er is ons alles aan gelegen u het juiste te leveren binnen de kaders van uw budget. Ook boxspring bedden behoren tot de mogelijkheden. Boxspring bedden zijn behalve mooi en comfortabel ook voorzien van een goede lighoogte. Iedereen heeft het tegenwoordig over boxspring bedden en dat zult u zien wanneer u bij ons in de showroom staat. Wij hebben voor u boxspring bedden van Key West, Velda, Eastborn, Pullman, Auping en Avek.

  Of het voor u een ledikant of een boxspring bed gaat worden, is een specifieke vraag die een goed onderbouwt antwoord nodig heeft. U hebt vast uw voorkeuren en wensen waaraan een nieuw slaapkamermeubel aan moet voldoen. Aan ons de eervolle taak u zo goed mogelijk van advies te zijn om u te helpen de juiste keuzes te maken. U kunt erop vertrouwen dat wij al onze kennis en ervaring zullen inzetten zodat u straks een fijn bed in uw slaapkamer hebt staan wat ook echt bij u past.


 • Informatie aanvragen   • Topkwaliteit
   • Altijd scherpe prijzen
   • Zeer grote showroom
   • Alle grote merken
   • Hoge klanttevredenheid
   • CBW Garantie