Schuifdeurkasten

De beste kasten bij Bos Bedden

Een kast is een belangrijk element in de slaapkamer. Behalve het praktisch nut van een kast, vinden wij dat het ook mooi mag zijn en dat bent u vast met ons eens. Bos Bedden heeft de allermooiste kasten voor u in de showroom. Wilt u een kast met schuifdeuren of toch liever draaideuren of mét draai- én schuifdeuren, want dat kan ook. En combineren met laden aan de voorzijde, het is geen enkel probleem. Deuren met gekleurd glas voor een extra luxe beleving of toch een voorkeur voor die handige spiegel. Maar ook met de indelingen is er van alles mogelijk met extra legplanken, onderverdelingen, ladeblokken en ga zo maar door.

Kasten

U hebt een probleem met de opbergruimte dan hebben wij de oplossing voor u in huis. Er zijn kasten genoeg en daar zit er altijd eentje bij wat precies datgene is wat u zoekt. Nu hoort u zichzelf al denken; ‘wat zal dat allemaal gaan kosten’. Hebben wij een antwoord op: ‘dat valt reuze mee’.

Komt u naar de showroom voor kastadvies, neem dan de maten van de beschikbare ruimte mee en wij gaan voor u aan de slag. Uw wensen zetten wij om in een creatieve kastoplossing voor uw (slaap)kamer welke door ons montageteam vakkundig bij u thuis wordt gemonteerd.

Phillow kasten

Phillow bied royale kasten aan die perfect passen bij een complete slaapkamerinrichting. Deze kasten zijn niet alleen ruim en functioneel, maar ze zijn ook ontworpen om naadloos op te gaan in de moderne stijl van je slaapkamer.

Met onze kasten kun je niet alleen al je spullen netjes opbergen, maar ook een harmonieuze en eigentijdse sfeer creëren in je slaapkamer. De perfecte oplossing voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl in één.

Kom langs

Dit zijn slechts wat voorbeelden van mogelijkheden wat wij voor u in petto hebben. Bekende merken waarmee wij graag werken zijn; Nolte Germersheim, Rauch, Van de Broek enz. enz. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze sfeervol ingerichte showroom waar u onder het genot van een kop koffie uitstekend een keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden welke wij u bieden.

Komt u naar de showroom voor kastadvies, neem dan de maten van de beschikbare ruimte mee en wij gaan voor u aan de slag. Uw wensen zetten wij om in een creatieve kastoplossing voor uw (slaap)kamer welke door ons montageteam vakkundig bij u thuis wordt gemonteerd.

blank
blank

Rauch

Bij Bos Bedden bieden we kasten aan van het bekende merk Rauch. Rauch staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzame producten. In onze showrooms kunt u de verschillende kasten van Rauch komen bezichtigen en zo de juiste keuze maken voor uw slaapkamer.Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte Rauch-kast voor uw slaapkamer.

Nolte Germersheim 

Een bekend merk met serieus veel mogelijkheden is Nolte Germersheim en de mogelijkheden in dit programma reiken tot aan de horizon. In feite is de breedte van de kast onbeperkt  en met een maximale hoogte van 292cm. Maatwerk is ook mogelijk met aanpassingen in diepte, breedte en desgewenst afschuiningen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit allemaal niet meteen overziet en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Geen enkele reden tot zorg. Dit is het moment om contact op te nemen met ons en een van de medewerkers staat tot uw beschikking om u met goede raad bij te staan.

blank