Poseidon

Poseidon waterbedden koopt u voordelig bij Bos Bedden

Wij bieden waterbedden uit de collectie van Poseidon. In de showroom vindt u een model van Poseidon. Fraai gestoffeerde softside uitvoering, sprekend een boxspring om te zien.

Waterbedden hebben een bijzonder ligcomfort door de drukverdelende eigenschappen van het water. U hoeft niet bang te zijn voor een golvend bed doordat u de waterbedden in diverse stabiliteiten bestellen kunt. Veel van onze klanten bestellen een waterbed in de zo geheten ‘duo uitvoering’. Twee matrassen naast elkaar met elk een eigen verwarmingsysteem. Met een duo waterbed ondervindt u beduidend minder hinder van uw partner en u kunt kiezen voor twee verschillende stabilisaties. Bij een flink verschil van bouw, postuur, gewicht ten opzichte van uw partner is het zeker raadzaam om een duo waterbed aan te schaffen. Nog een tip, kies een grote maat waterbed. Hoe groter hoe beter.

Poseidon is onderscheidend in het stabilisatiesysteem met compartimenten. Dat maakt het ligcomfort duidelijk anders dan de merken met een fiber stabilisatie. De stabilisatie ervaart u als lichter. Houdt u de stopwatch erbij dan is het in tijd niet meetbaar en wel voelbaar. Het is ook kwestie van smaak welke systeem u de voorkeur heeft.

Vooral de zogeheten ‘softside’ waterbedden worden veelvuldig gekozen.
De watermatrassen liggen in een schuimen omranding voorzien van een veiligheidskuip zodat u niet speciaal een ledikant nodig hebt om een waterbed te kunnen plaatsen. Omdat het water verwarmt wordt ligt u inderdaad nooit meer in een koud bed en in de zomer voelt uw waterbed relatief koeler aan wat bevorderlijk is voor uw nachtrust.

Wilt u onderhoudsmiddel voor uw waterbed bestellen dan kunt direct terecht in onze webshop. U kunt ook automatisch uw onderhoudsmiddelen toegestuurd krijgen. Stuur ons een mail met uw adresgegevens en in welke maand u de producten wenst te ontvangen. U ontvangt dan in de gewenste maand een reminder zodat wij weten wat u bestellen wilt.