Draaideurkasten

Een kenmerk van draaideurkasten is, heel logisch, de openslaande deuren. De kasten vragen daarom wel een beetje ruimte extra omdat een draaideur natuurlijk wel gewoon open moet kunnen. Een voordeel is dat u eigenlijk alle deuren tegelijk kunt openen wat heel overzichtelijk werkt. De draaideurkasten in onze collectie zijn over het algemeen zelf samen te stellen. Wij werken met twee belangrijke merken Rauch en Nolte Germersheim.

Nolte Germersheim 

 

Een bekend merk met serieus veel mogelijkheden is Nolte Germersheim en de mogelijkheden in dit programma reiken tot aan de horizon. In feite is de breedte van de kast onbeperkt  en met een maximale hoogte van 292cm. Maatwerk is ook mogelijk met aanpassingen in diepte, breedte en desgewenst afschuiningen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit allemaal niet meteen overziet en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Geen enkele reden tot zorg. Dit is het moment om contact op te nemen met ons en een van de medewerkers staat tot uw beschikking om u met goede raad bij te staan.

Rauch draaideurkasten

 

Volgt z.s.m.

Samen met u configureren wij uw droomkast

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit allemaal niet meteen overziet en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Geen enkele reden tot zorg. Dit is het moment om contact op te nemen met ons en een van de medewerkers staat tot uw beschikking om u met goede raad bij te staan. Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken en een pracht van een kast voor u samen te stellen. Een bij ons bestelde kast wordt bij u thuis geleverd én gemonteerd. Zo weet u zeker dat uw mooie en degelijke kast deskundig wordt opgebouwd. Onze ervaren monteurs werken systematisch en snel zodat u meteen gebruik kunt maken van uw droomkast.

blank