Draaideurkasten

Een kenmerk van draaideurkasten is, heel logisch, de openslaande deuren. De kasten vragen daarom wel een beetje ruimte extra omdat een draaideur natuurlijk wel gewoon open moet kunnen. Een voordeel is dat u eigenlijk alle deuren tegelijk kunt openen wat heel overzichtelijk werkt. De draaideurkasten in onze collectie zijn over het algemeen zelf samen te stellen. Wij werken met twee belangrijke merken; Rauch en Nolte Germersheim.

Nolte Germersheim 

 

Een bekend merk met serieus veel mogelijkheden is Nolte Germersheim en de mogelijkheden in dit programma reiken tot aan de horizon. In feite is de breedte van de kast onbeperkt  en met een maximale hoogte van 292cm. Maatwerk is ook mogelijk met aanpassingen in diepte, breedte en desgewenst afschuiningen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit allemaal niet meteen overziet en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Geen enkele reden tot zorg. Dit is het moment om contact op te nemen met ons en een van de medewerkers staat tot uw beschikking om u met goede raad bij te staan.

Rauch draaideurkasten

Bij Bos Bedden bieden we kasten aan van het bekende merk Rauch. Rauch staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzame producten. In onze showrooms kunt u de verschillende kasten van Rauch komen bezichtigen en zo de juiste keuze maken voor uw slaapkamer. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte Rauch-kast voor uw slaapkamer.

Samen met u configureren wij uw droomkast

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit allemaal niet meteen overziet en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Geen enkele reden tot zorg. Dit is het moment om contact op te nemen met ons en een van de medewerkers staat tot uw beschikking om u met goede raad bij te staan. Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken en een pracht van een kast voor u samen te stellen. Een bij ons bestelde kast wordt bij u thuis geleverd én gemonteerd. Zo weet u zeker dat uw mooie en degelijke kast deskundig wordt opgebouwd. Onze ervaren monteurs werken systematisch en snel zodat u meteen gebruik kunt maken van uw droomkast.

blank
blank

Phillow Draaideurkasten

Phillow bied royale kasten aan die perfect passen bij een complete slaapkamerinrichting. Deze kasten zijn niet alleen ruim en functioneel, maar ze zijn ook ontworpen om naadloos op te gaan in de moderne stijl van je slaapkamer.

Met onze kasten kun je niet alleen al je spullen netjes opbergen, maar ook een harmonieuze en eigentijdse sfeer creëren in je slaapkamer. De perfecte oplossing voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl in één.