Heerlijk slapen op een boxspring voor een voordelige prijs

Bent u woonachtig in de regio Zwolle en op zoek naar een boxspring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is groot, divers en kwalitatief en daarnaast beschikken wij over de nieuwste collecties. Een boxspring kenmerkt zich door het matras dat is gecombineerd door het onderstel: een gestoffeerde box met veren. Hierdoor liggen er als het ware twee matrassen op elkaar en dat is te merken aan het comfort. Mede door het comfort behoort dit slaapsysteem namelijk tot één van de populairste bedden van dit moment. Wilt u ook heerlijk slapen voor een voordelige prijs? Onze topkwaliteit-bedden zijn waar naar zijn geld. Bekijk ons assortiment!

Ruim assortiment boxsprings

In onze showroom nabij Zwolle hebben wij een diversiteit aan merken boxsprings. We werken graag met de meest kwalitatieve merken en hebben daarom bedden van het welbekende merk Auping, maar er is ook keuze uit Eastborn, Pullman en Veldeman. Ieder merk heeft zo zijn eigen kenmerken, die hem uniek maken. In onze showroom van 3000 m² hebben wij deze modellen opgesteld, zodat u zelf het comfort kan ervaren en uw eigen keuze kan maken. Zo kiest u de boxspring die bij u past. Ons personeel helpt u daarbij natuurlijk graag om de perfecte keuze te kunnen maken en voorziet u graag van een deskundig advies.

Zie ook: Goedkoop bed kopen en Goedkoop matras kopen

CBW Erkend

Met een showroom van ruim 3000 m² en een webshop hebben wij een ruime keuze aan boxsprings. Maar het ruime assortiment met kwalitatieve merken is niet het enige voordeel dat u heeft. Bij ons bent u verzekerd van een goede aankoop door de CBW-erkenning. Deze erkenning geeft u de garantie op een veilige aanbetaling, extra productgarantie en een onpartijdige klachtafhandeling.

Ontdek het zelf! Kom langs bij onze showroom in Nieuwleusen. Wilt u meer informatie? Neem contact op via 0529 – 481223 of stuur een e-mail naar info@bosbedden.nl.