Beddenzaak Ommen

Bent u op zoek naar een nieuw bed of wilt u een boxspring kopen? Dan bent u bij Bos Bedden aan het juiste adres! U vindt onze showroom in Nieuwleusen op slechts 15 kilometer ten noordwesten van Ommen. Behalve bedden en boxsprings kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe matras en beddengoed. Heeft u altijd al een waterbed gewild? Ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden bij Bos Bedden.

Voor een goede nachtrust
Gemiddeld brengt ieder van ons een derde van zijn of haar leven door in bed. Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en onze gezondheid. Een goed bed is daarbij van groot belang, maar hoeft zeker niet de hoofdprijs te kosten. Bij Bos Bedden kunt u uw bed, waterbed of boxspring kopen voor een schappelijke prijs. Daar hoeft u niet van wakker te liggen.

Onze merken
Bos Bedden verkoopt bedden van verschillende bekende topmerken, zoals Auping, Rauch en Ultima. Of wat dacht u van een Eastborn of Pullman Boxspring? Op onze website ziet u aan de linkerkant een uitgebreid menu met alle merken die wij op voorraad hebben. In onze beddenwinkel in Nieuwleusen kunt u ze uittesten, waarbij onze deskundige medewerkers u graag van advies voorzien. Zo weet u zeker dat u heerlijk slaapt in uw nieuwe bed!

Contact
Kom eens een kijkje nemen in de showroom van Bos Bedden voor een nieuw bed, een nieuwe matras of beddengoed. U vindt ons op slechts 15 kilometer van Ommen in Nieuwleusen (aan de N377). Via onze website kunt u ook meer informatie aanvragen of bedden vergelijken. Wilt u persoonlijk advies van een beddenspecialist? Kom dan naar onze beddenwinkel of stel uw vragen via telefoonnummer 0529-481223 of per e-mail: info@bosbedden.nl.