Beddenzaak Hoogeveen

Slechts 30 minuten rijden, daar vindt u de beste beddenzaak van Hoogeveen. Bij Bos Bedden vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbedden en alles wat daar bij hoort tegen keurige prijzen. Wat u niet vindt bestellen we graag voor u! 3.000M2 boordevol slaapplezier.

Als u voordelig een boxspring, bed of slaapkamerinrichting wilt kopen, dan gaat u niet over een nacht ijs. U brengt immers een groot deel van uw leven in bed door. Niet alleen voor uw nachtrust en comfort zoekt u kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor uw gezondheid zoekt u het beste zonder teveel te betalen.

Wij bezorgen bedden, kasten, matrassen, spiraalbodems, complete slaapkamers door heel Nederland! Dus ook in Hoogeveen.

Bos Bedden is dealer van alle grote bedden merken zoals Eastborn Boxsprings. Eastborn biedt een ruim assortiment boxsprings. Vaste en elektrisch verstelbare om lekker te relaxen, ontbijten, te lezen of TV te kijken. De Eastborn boxspring is in vrijwel alle maten leverbaar.

Verzekerd zijn van een voordelig bed uit de beste beddenzaak van Hoogeveen? Ervaar dan het ultieme slaapcomfort met een Auping bed. Zo maakt u uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen.

Maandag, dinsdag, woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag en vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Bos Bedden vindt u vlakbij Hoogeveen, het is maar 25 minuutjes rijden. Om precies te zijn in Nieuwleusen aan de N377 van Dedemsvaart naar Lichtmis. Tussen Hoogeveen, Meppel en Zwolle.

Den Hulst 33, 7711 GK Nieuwleusen
T: 0529-481223 E: info@bosbedden.nl