Beddenzaak Emmen

Op ongeveer 45 minuten rijden vindt u de beste beddenwinkel van Emmen. Bij Bos Bedden in Nieuwleusen, 3.000M2 boordevol slaapplezier, vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbedden en alles wat daar bij hoort tegen keurige prijzen. Wat u niet vindt bestellen we graag voor u!

Als u voordelig een boxspring, bed of slaapkamerinrichting wilt kopen, dan gaat u niet over een nacht ijs. U brengt immers een groot deel van uw leven in bed door. Niet alleen voor uw nachtrust en comfort zoekt u kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor uw gezondheid zoekt u het beste zonder teveel te betalen.

Wij bezorgen bedden, kasten, matrassen, spiraalbodems, complete slaapkamers door heel Nederland! Dus ook in Emmen.

Voordelige Eastborn boxsprings

Bos Bedden is dealer van alle grote bedden merken zoals Eastborn Boxsprings. Eastborn biedt een ruim assortiment boxsprings. Vaste en elektrisch verstelbare om lekker te relaxen, ontbijten, te lezen of TV te kijken. De Eastborn boxsprings zijn in vrijwel alle maten leverbaar.

Verzekerd zijn van een voordelig bed uit de beste beddenzaak van Emmen? Ervaar dan het ultieme slaapcomfort met een Auping bed. Zo maakt u uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen.

Maandag, dinsdag, woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag en vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Bos Bedden vindt u vlakbij Emmen, ongeveer 55 kilometer rijden. Om precies te zijn in Nieuwleusen aan de weg van Lichtmis naar Dedemsvaart. Middenin de driehoek Zwolle, Meppel en Hoogeveen

Den Hulst 33, 7711 GK Nieuwleusen
T: 0529-481223 E: info@bosbedden.nl