Bedden

Een bijzonder breed begrip: bedden.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten: bedden. Iedereen maakt er elke dag gebruik van en het speelt een grote rol bij goede gezondheid. Bij ons vindt u ledikanten, boxsprings, waterbedden, seniorenbedden en zorgbedden. Hieronder geven we u een kort overzicht van de verschillende type bedden.

Boxsprings

De beste merken bij Bos Bedden

Het lijkt wel of heel Nederland aan de boxspring gaat. Zo populair zijn de boxsprings tegenwoordig. Eigenlijk is het ook niet zo vreemd. Een boxspring heeft namelijk oneindig veel mogelijkheden en voordelen. Boxsprings liggen heerlijk comfortabel en zien er ook nog eens aantrekkelijk comfortabel uit. Bij ons vindt u een ruim assortiment met vele mogelijkheden.

Ledikanten

Ledikant kopen? Of op zoek naar een ledikant?

Met een ledikant kunt u ontzettend veel kanten op. Zo zijn er moderne en klassieke ledikanten, maar ook ledikanten die gemaakt zijn vanuit natuurlijke en duurzame materialen. U vindt bij ons ook ledikanten die voorzien zijn van een houten omranding en een gestoffeerd hoofdbord. In onze showroom van 3000m2 laten wij graag alle mogelijkheden zien.

Seniorenbedden

Dat is toch wel een prettig idee dat er een ledikant voor u is met een goede hoogte zodat u veel makkelijker in of uit bed kunt stappen. Daarom zijn er al jaren seniorenbedden in de collectie. Vaak ook worden ze ‘bedden op comforthoogte’ genoemd waarmee dus hetzelfde wordt bedoeld. En omdat er veel vraag naar goede seniorenbedden is, bestaat er uiteraard ook een riant aanbod. U kunt keuze maken uit 1-persoons of 2-persoons ledikanten die desgewenst verrijd- of deelbaar zijn. Vooral de deelbare ledikanten mogen rekenen op veel belangstelling. Want het is toch handig dat een ledikant naast hoger ook uit elkaar te rijden valt zodat u veel makkelijker uw bed weer kunt opmaken. Daarnaast gaat stofzuigen een stuk makkelijker en hoeft u dus niet meteen onder het bed te kruipen.

Waterbedden

De grootste specialist in Nederland

Wij bieden waterbedden in de collectie van Wacore en Poseidon. De producten van AKVA kunt u via ons bestellen. Wij hebben een serieus aantal in onze waterbeddenafdeling staan. In totaal 5 waterbedden hebben wij opgesteld voor u om te bewonderen en te ervaren. Ervaren? Jazeker, een waterbed kent een uniek lig comfort, corrigerend en ondersteunend karakter.

Zorgbedden

Eindelijk is daar het positieve bericht, u wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Maar wat dan indien u nog afhankelijk bent van zorg. Ook dan bent u bij Bos Bedden aan het juiste adres. Wij beschikken over korte lijnen naar leveranciers voor zorgbedden. Denk hierbij aan hoog/laag bodems. Een mooie oplossing voor de verzorger om zo op ergonomische hoogte de zorgbehoevende te kunnen verzorgen/ verschonen. Deze hoog/laag bodems zijn doorgaans passend in ieder ledikant.