• Merkenoverzicht


 • Bedden

  Een bijzonder breed begrip: bedden.
  Gewoon bedden, dekbedden, waterbedden, seniorenbedden, boxspring bedden, houten bedden. En toch proberen we op deze pagina daar overzicht in te krijgen.

  Ledikanten
  Traditioneel is een ledikant een ombouw van hout of metaal met daarin een matrasdrager met een matras. Tegenwoordig worden er ook kunststoffen toegepast of zijn ledikanten gestoffeerd om de uitstraling van een boxspring te benaderen. De matrasdrager, ook wel bodem genoemd, is in de meeste gevallen een lattenbodem of een spiraal gecombineerd met een matras. De meeste type matrassen zijn wel toe te passen in een ledikant. Uitzonderingen zijn er altijd en dat is iets wat pas in goed advies kan blijken. Meer informatie over ledikanten……..

  Boxspring
  Het zal u niet zijn ontgaan hoe razend populair boxspring bedden zijn. Zo populair dat op willekeurig welk niveau er wel een geschikte boxspring bij ons te vinden is. Het principe van een boxspring wordt wel eens omschreven als ‘twee matrassen op elkaar’ en in zekere zin is dat ook zo. In praktijk kan het natuurlijk heel geavanceerd zijn maar de basis principes worden niet uit het oog verloren. De matrasdrager is feitelijk de boxspring met daarop in nagenoeg alle gevallen een voor u geschikte pocketvering matras. Meer informatie over boxspring bedden……….

  Senioren bedden
  Speciale bedden voor de senioren zijn vaak wat hoger voor een gemakkelijk instap. De bodem onder de matras wordt meestal in een elektrisch verstelbare uitvoering besteld zodat u ook kunt zitten in bed of dat deze gebruikt wordt als ‘uitstap hulp’. Senioren bedden zijn er in 1-persoon en in 2-persoon uitvoeringen leveren en zo zijn er modellen die weer heel handig deelbaar zijn. Meer informatie over seniorenbedden……..

  Waterbedden
  Jazeker, slapen op water. En ook nog eens een flinke hoeveelheid water want juist de grotere maten waterbedden liggen het meest comfortabel. De matras is gemaakt van oersterke vinyl gevuld met water wat toch stabiel is en verwarmt wordt. Nu al nieuwsgierig? Dan is een bezoek aan Bos Bedden in Nieuwleusen een verstandige stap. Meer informatie over waterbedden……..
  Dekbedden
  Waren vroeger dekens heel normaal dan is het vandaag de dag heel anders. Vrijwel iedereen slaapt onder een dekbed van dons, wol of een synthetische vulling. De meeste dekbedden worden geleverd in de 4-seizoenen uitvoering, twee delen op elkaar welke u naar wens los gebruikt of gecombineerd. Meer informatie over dekbedden……..
  Spiraalbedden
  Bestaan die nog? Spiralen?! Dat horen we meer en dat komt omdat een spiraal al decennia lang in gebruik is. En wanneer het dan al zolang verkocht wordt dan zal daar ook een zeer goede reden voor zijn. En die goede reden is er. Spiraal bedbodems zijn ongelofelijk sterk en kennen uitmuntend ventilerende eigenschappen. Meer informatie over spiralen……..

 • Informatie aanvragen

  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis montage
  • Topkwaliteit
  • Altijd scherpe prijzen
  • Zeer grote showroom
  • Alle grote merken
  • Hoge klanttevredenheid
  • CBW Garantie