Perzona

Een bed en matras op maat van perzona | Nu bij Bos Bedden!

Iedereen is uniek, in persoonlijkheid maar ook in lichaamsbouw. Daarbij slaapt u niet zoals iedereen. U slaapt op uw eigen manier op uw eigen op maat gemaakte bed. perzona is de nieuwe manier van slapen. Optimale ondersteuning voor uw hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube Layer systeem. De wijze waarop speciaal voor u de matras samengesteld wordt mag u omschrijven als ‘heel bijzonder’.

Lengte, postuur en gewicht bepalen uw bed op maat

U gaat voor de ‘My Scan Camera’ staan en het programma maakt driemaal een scan van u. Lengte, bouw postuur en zelfs gewicht worden zeer nauwkeurig bepaald. Met deze gegevens gaat het programma voor u aan de slag en stelt uw unieke matras samen door maximaal 14 Tubes te combineren in de matras. Zo ontstaat er een matras die u perfect ondersteunt en corrigeert én ook nog eens ongekend comfortabel is.

Speciaal voor u gemaakt matras met design boxspring

Een speciaal voor u gemaakt matras vraagt om een super design boxspring. De oogstrelende Slim Line boxspring is uitzonderlijk in zijn vormgeving. Hij lijkt wel te zweven in uw slaapkamer en de vormgeving wordt niet onderbroken door storende matrasbeugels. Leverbaar in elektrisch verstelbaar met maar liefst 4 motoren desgewenst aangevuld met verwarming, verlichting en massage.